Kesäloma on täällä ja Syöte kutsuu sinua luokseen!

Syötteellä voit nauttia puhtaasta luonnosta, joka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Voit vaeltaa kansallispuistossa, patikoida vaarojen huipuille, pyöräillä maastossa, kalastaa lammissa ja koskissa tai rentoutua kylpylän lempeissä löylyissä. Syötteen lähialueella on myös paljon kulttuurikohteita, joissa kannattaa vierailla.

Syötteen kansallispuiston maastopyöräreitit tarjoavat upeat maisemat ja monipuolisia haasteita. Voit yhdellä pyöräretkellä kokea nopeita alamäkiä, teknisiä polkuja ja upeita näköaloja Syötteen ympäröiville tuntureille ja vaaroille. Maastopyöräreittien pituudet vaihtelevat lyhyistä, helppokulkuisista lenkeistä aina pidempiin ja vaativampiin reitteihin, joissa on korkeuseroja ja haastavampia maastoja.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy Syötteeltä jokaiselle budjetille ja mieltymykselle. Voit yöpyä viihtyisissä mökeissä, jotka sijaitsevat luonnon helmassa tai voit nauttia lomastasi hotellien huomaavaisesta ja ystävällisestä ilmapiiristä. Syötteellä on useita hotellivaihtoehtoja, jotka tarjoavat kaiken mitä tarvitset unohtumattoman loman viettoon.

Syöte on loistava kesälomakohde, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Syötteen kesä on täynnä aktiviteetteja ja elämyksiä, joista voit valita juuri itsellesi sopivimmat.

Tervetuloa nauttimaan kesästä kiireen pohjoispuolelle – Syötteelle!


Mun Syöte

Mun Syöte -blogista löydät tarinoita ja suosituksia Syötteen kävijöiltä.

  • Äidit vaihtoi vapaalle! Patikointia Syötteen kansallispuistossa

    Kun perhearjessa oli aika ottaa omaa aikaa, hyppäsivät kaksi oululaista äitiä, Anna ja Saara, autoon ja ajoivat Syötteelle. Reippaat naiset suuntaisivat patikointireissulle Syötteen kansallispuistoon – vuorokaudessakin kerkeää paljon, sen ovat…

    Lue koko tarina


Syöte Bucket List

Nämä kannattaa kokea Syötteellä:

1. Käy uudistetussa Syötteen luontokeskuksessa
2. Tulistele ja tunnelmoi Kellarilammen laavulla
3. Ihaile maisemia Pytkynharjulla
4. Bongaa poro
5. Ota maisemaselfie Hotelli Iso-Syötteen Skywalk-kattoterassilla
6. Kokeile hissipyöräilyä Iso-Syötteen Bike Parkissa
7. Pulahda Luppoveteen
8. Huiputa molemmat huiput: Pikku-Syöte ja Iso-Syöte
9. Testaa Syötteen kuuluisat pyöräreitit
10. Kuuntele hiljaisuutta kiireen pohjoispuolella

Syöte Magazine 2022-2023

Lue tarinoita meidän Syötteestä.

Tunturin palveluita