Valjakkokoirat ja porot odottavat.

Lumi narisee kelkan alla, huskyt juoksevat innokkaina eteenpäin. Olet keskellä valkoista, hangen ja lumen ihmemaata, jota valaisee päivin aurinko ja iltaisin ja öisin pohjoisen taivaan tuhannet kirkkaat tähdet, kuu ja ainutlaatuiset revontulet. Hohtava, kimalteleva hanki ja tykkylumen verhoamat kuuset vilahtelevat ohitsesi, kun nautit riemukkaasta, huskyjen tarjoamasta vauhdista. Tämä seikkailu sopii niin aikuisille kuin lapsillekin.

Poron reen kyydissä tunnet olevasi aidosti lähellä luontoa. Kuulet vain reen suhinaa, ja ihailet vaihtuvia luontomaisemia. Tee aikamatka menneisyyteen ja istahda poron reen tai ahkion kyytiin, kuten suomalaiset näillä seuduilla ovat aikoinaan pitkiäkin matkoja liikkuneet. Poroja voi tulla myös katselemaan ja tutustumaankin.

Uusi husky yrittäjä Syötteellä – Amarok sport aventure

Tuo ryhmäsi vain huskyajelulle vain 20 minuutin  matkan päähän Syötteeltä.  Lähdöt tehdään pienryhmissä ja pääset ohjaamaan joukkuettasi. Amarok-urheiluseikkailu tarjoaa sinulle 7 km:n ajon lappilaisen metsän siimeksessä. 
Tilalla on on 65 siperianhuskyn lauma. Isäntä Patrice antaa tarvittavat ohjeet ja opastuksen ryhmälle ja lähdetään matkaan! 

Tuo tiimisi safarille ja nauti tästä unohtumattomasta kokemuksesta. Aktiviteetti sopii koko perheelle, tervetuloa nauttimaan maagisista hetkistä kauniin talvisen luonnon keskelle huskyjen kanssa.

info@amarok-sport-aventure.com

Valkintie 93, 93270 Sotkajärvi.