Iso-Syötteen puuteri on parempaa. 

Kun luonto on tärkein yhteistyökumppanimme, se takaa vieraillemme talvesta toiseen parhaimmat lumiolosuhteet. Laskettelijoille Iso-Syöte tarjoaa nautinnollisia laskuja hoidetuilla rinteillä sekä turvallisia kokeiluita puuterin makuun haluaville sekä lajissa pidemmälle ehtineille.

Kolmosrinne on kokonaan luonnonluomirinne ja rinne 7 reunaan jätetään syvän lumen laskijoille leveä kaista, jossa voi hakea turvallisesti uusia kokemuksia. Iso-Syötteellä pääset nauttimaan puuterilumipäivistä ja ihailemaan tykkylumen peittämiä puita.

Iso-Syöte tarjoaa jokaisella jotakin: pitkät eturinteet leppoisia laskuja, ja tunturin takarinteet enemmän vauhtia ja haastavuutta.

Pikku-Syöte- rentoja laskuja kaikille

Onnistuneet laskupäivät synnyttävät upeita yhteisiä muistoja. Pikku-Syötteen leppoisan rennot rinteet sopivat koko perheelle iästä ja taitotasosta riippumatta. Meillä on seikkailumaastoa, aurinkorinteitä sekä offareitakin – unohtamatta leveitä ja loivia vasta-alkajien mäkiä.

Laskujen lomassa täällä voi pulkkailla tai pitää taukoa kodalla ja paistella makkaroita ja juoda kuumaa kaakaota. Pikku tauko – sitten taas jaksaa!

Päivä Pikku-Syötteen rinteillä koko porukan täyteen hyvän mielen energiaa – ja odottamaan innolla sitä seuraavaa laskupäivää.

Ohjelmapalvelut 

Tervetuloa Syötteen hiihtokouluun! Meillä opit mukavien opettajien kanssa niin lautailun kuin laskettelun salat tai hiot tekniikkasi aina paremmaksi.

Välinevuokraus

Monipuoliset vuokraamot ja osaava henkilökunta palvelevat sinua. Vuokraamosta löydät hyvän valikoiman valikoiman moderneja laskettelu- ja lumilautailuvälineitä. Valikoimastamme löytyy perinteisten lasketteluvälineiden lisäksi uusimpien mallistojen pro-tason suksia ja lumilautoja, twin tip-temppusuksia, fatbikeja ja sähköfatbikeja, murtomaahiihtovälineitä ja snowmopoja. 

Etsitkö näitä?