Iso-Syötteen puuteri on parempaa. 

Kun luonto on tärkein yhteistyökumppanimme, se takaa vieraillemme talvesta toiseen parhaimmat lumiolosuhteet. Laskettelijoille Iso-Syöte tarjoaa nautinnollisia laskuja hoidetuilla rinteillä sekä turvallisia kokeiluita puuterin makuun haluaville sekä lajissa pidemmälle ehtineille.

Kolmosrinne on kokonaan luonnonluomirinne ja rinne 7 reunaan jätetään syvän lumen laskijoille leveä kaista, jossa voi hakea turvallisesti uusia kokemuksia. Iso-Syötteellä pääset nauttimaan puuterilumipäivistä ja ihailemaan tykkylumen peittämiä puita.

Iso-Syöte tarjoaa jokaisella jotakin: pitkät eturinteet leppoisia laskuja, ja tunturin takarinteet enemmän vauhtia ja haastavuutta.

Ohjelmapalvelut 

Tervetuloa Syötteen hiihtokouluun! Meillä opit mukavien opettajien kanssa niin lautailun kuin laskettelun salat tai hiot tekniikkasi aina paremmaksi.

Välinevuokraus

Monipuoliset vuokraamot ja osaava henkilökunta palvelevat sinua. Vuokraamosta löydät hyvän valikoiman valikoiman moderneja laskettelu- ja lumilautailuvälineitä. Valikoimastamme löytyy perinteisten lasketteluvälineiden lisäksi uusimpien mallistojen pro-tason suksia ja lumilautoja, twin tip-temppusuksia, fatbikeja ja sähköfatbikeja, murtomaahiihtovälineitä ja snowmopoja. 

Etsitkö näitä?