Kokous- ja juhlatilat

Ryhmäohjelmat

Leirikoulut

Luonnollisimmat maisemakonttorit. 

Syötteellä sinulla on luonnollisimmat kokoustilat, mitä Suomesta löytyy. Täällä ei tarvitse pohtia strategioita ja myyntiennusteita neljän seinän sisällä. Miksi et veisi kokousta laavulle tai kodalle? Yhdistä siihen pyöräily tai pieni patikointi. Laskettelun lomassakin onnistuu tärkeä neuvonpito omassa rauhassa.   

Kiireen pohjoispuolella löytyy tilaa kokoustaa rauhassa ja ajatuskin saattaa kulkea kirkkaammin, kun ympärillä on uljaan kaunis vaaramaisema.   

Tervetuloa viettämään tyky- tai tyhypäivää, virkistys- tai kokouspäivää Syötteelle. Tarjoamme sinulle ja ryhmällesi mahtavan elämyksen, johon kuuluu virkistäviä aktiviteettejä Syötteellä.   

Kokous- ja juhlatilat

Minkälaista tilaa sinä olet etsimässä? Meillä on tarjota sinulle erilaisia ja moneen tarkoitukseen sopivia tiloja, joissa järjestät onnistuneen kokouksen tai ikimuistoisen juhlan.

Ryhmäohjelmat

Leirikoulut

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetusministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Pikku-Syötteellä on jo yli 20 vuoden ajan järjestetty monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille kaikkina vuodenaikoina.