Moottorikelkalla tykkylumen valtakuntaan. 

Istu kelkan kyytiin ja ohjasta kelkkaa tunturin juurella, halki jäätyneiden suoalueiden ja ihaile mennessäsi tykkylumen peittämää kuusikkoa. Vauhdinhurman lisäksi mielesi täytyy toinen toistaan upeammista luontoelämyksistä, ja päivän aikana ehdit nähdä valtavasti talven ja lumen ihmemaan parhaimpia puolia. Pidä nuotiopaikoilla taukoja, pysähdy ja ihastele maisemia. Täällä kiire on kaukana, vaikka allasi on tehokas ja vauhdikas kelkka.

Vuokraa kelkka Syötteellä

Syöte on kelkkailijan leikkikenttä, jossa riittää ajelemista. Muista aina ajellessasi kunnioittaa luontoa ja noudata liikennesääntöjä sekä varovaisuutta.

Moottorikelkkoja voit vuokrata:

Ennen matkaan lähtöä vuokraamon porukan kanssa tarkastellaan reittikarttoja ja kannattaapa asiantuntijoiden vinkit parhaista näköaloista tai taukopaikoista pistää myös mieleen. Moottorikelkan hallintalaitteet ja käsittely opastetaan ennen vuokraamon pihasta poistumista.

Moottorikelkan vuokraajan tulee muistaa hankkia Metsähallituksen uralupa.

Mistä kelkka vuokralle?

www.syoterentsafaris.fi
+358 45 2000 212

Syötteen kelkkaurat

Yksi suosituimmista kelkkaurista on Syötteen 21 kilometrin mittainen ympyräreitti. Pisimpään keväällä auki oleva ura tutustuttaa Syötteen lähialueisiin.

Syötteeltä pääsee kelkkailemalla Pudasjärven, Ranuan, Posion ja Taivalkosken suuntiin. Kaikki suunnat tarjoavat vaihtelevia maastoja hienoissa maisemissa. Taajamista löytyvät tankkauspalvelut sekä kelkalle että kuskille. Ranuan reitin varrella voi ottaa välitankkauksen Rytingin kaupalla. .