Mökit

Oman mökin tunnelma synnyttää muistoja, jotka lämmittävät mieltä pitkään. Monet palaavat vuodesta toiseen, ehkä samallekin mökille. Tulet sitten isommalla tai pienemmällä porukalla, vaihtoehtoja riittää.

Hotellit

Upea luonto käsin kosketeltavissa. Lähemmäksi tunturia et juuri pääse majoittumaan. Aloita aamusi sykähdyttävillä maisemilla, nauti ihana aamupala ja lähde ladulle tai rinteeseen, jopa lähes hotellin ovelta. Miltä kuulostaisi?

Elämysmajoitukset

Elämyksiä päivin ja öin. Tunturin sylissä, pohjoisen tähtikirkkaan taivaan alla voit majoittua lomallasi arjen yläpuolelle. Meiltä löytyy yksi maailman romanttisimmista sviiteistä, joka on kansainvälisestikin palkittu sekä upeita lasikattoisia revontulisviittejä ja lasi-igluja. Valitse näköalasi ja ihastu, kun luonto tekee taikojaan.

Caravan-alueet Syötteellä

Vuoden ympäri parhaat palvelut karavaanareille. Kaksi rauhallista caravan-aluetta sijaitsevat rinteiden kupeessa, parhailla paikoilla. Täältä ainutlaatuinen luonto on sinua lähellä ja rinteet, ladut, polut ja kansallispuiston elämykset odottavat sinua.

Saapuminen Syötteelle

Olisitpa jo täällä. Kerromme, kuinka pääset perille Syötteen ainutlaatuiseen maailmaan. Olemme lähempänä kuin ehkä arvaatkaan. Tutustu, kuinka saavut Syötteelle. 

Etsitkö näitä?