Uudistunut Iso-Syöte

Julkaistu:

Uusi hotelli eturinteiden alla, kuntosali, monitoimiareena, uusia ravintoloita, ennemmän parkkitilaa ja paljon muuta. Iso-Syöteellä on tarjolla paljon uutta kaudelle 2019–2020.

KIDE Hotelli

Uusi KIDE Hotelli avautui marraskuun alussa aivan Iso-Syötteen rinteiden juurelle. Digitaalisuuden hyödyntäminen tekee majoittumisesta mahdollisimman helppoa, mobiiliavaimen ansiosta pääset kävelemään suoraan huoneeseen tunturiin tullessasi, eikä sinun tarvitse erikseen kirjautua sisään tai ulos.

Jokaisessa huoneessa on parveke ja upeat näkymät. Kaikissa huoneissa on kaksi sänkyä, jotka ovat yhdistettävissä parivuoteeksi Huoneessa on hyvin varustettu keittiö, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin kuuluvat varustukseen.

Huoneen yksityiskohdat on mietitty palvelemaan aktiivista lomailijaa ja märät lasketteluvälineet kuivuvat nopeasti kuivauskaapissa.

Hotellivieraat saavat aina edullisemmat hissiliput Is-Syötteelle! Lue lisää: https://hotellikide.fi/huoneet/

Kuntosali

KIDE Hotellin yhteyteen on juuri rakentunut lähes 250 m2 kuntosali. Sali rakentuu kahdesta puolesta, laitesalin puolelta löytyy puitteet kokonaisvaltaiseen treeniin ja toiminnallisen salin puolella voi toteuttaa monipuolisen ja kattavan treenin.
Tutustu saliin: https://hotellikide.fi/2019/10/kide-hotellin-kuntosalilla-monipuoliset-treenimahdollisuudet/

 

Tunturilaakso-sviitit

Iso-Syötteen eturinteiden ala-asemasta vain muutaman sadan metrin päähän rakentuvat Olokodon Tunturilaakso-sviitit. Lasisen katon ja taustaseinän läpi asiakkaat voivat pian katsella tähtitaivasta, revontulia tai yötöntä yötä, sekä vuodenaikojen mukaan vaihtelevaa Syötteen suomaisemaa.

Lue lisää: https://hotellikide.fi/2019/09/kide-hotelliin-kuuru-oyn-revontulisviitit/

Tuba Iso-Syöte

Ravintola Tuba laajeni Oulusta iso-Syötteelle ja ravintolassa panostetaan lähiruokaan hyödyntäen alueen pientuottajien tarjontaa, sekä alueen luonnon antimia. Tarjolla on myös kasvis- ja vegaaniruokaa. Tubassa valmistetaan herkullista ja helposti lähestyttävää ruokaa laadukkaista raaka-aineista ja samalla luodaan kodikas ja rento kohtaamispaikka monipuolisella kulttuuritarjonnalla höystettynä.

Lue lisää: https://www.tuba.fi/isosyote/

LumiAreena

Iso-Syöttelle on valmistunut myös Lumiareena -monitoimisali. Lumiareenan päärakennusmateriaali on hirsi, ja rakennuksesta tuleekin ensimmäinen tämän tyyppiseen käyttötarkoitukseen rakennettu moderni hirsirakennus maailmassa. Areenassa on lukuisia esiintyjiä läpi talven.
Tulossa muun muassa:
pe 6.12. Samae Koskisen Korvalääke
pe 27.12. The Meänland
la 28.12. Vilma Alina
la 11.1. Pauli Hanhiniemi -duo
la 25.1. Kinky Karnival Burlesque
pe 7.2. Jukka Poika
la 8.2. Katri Ylander
la 15.2. Kinky Karnival Burlesque
to 20.2. Raappana
pe 21.2. Remakka -komiikkaklubi: Heli Sutela, Iikka Kivi ja Tommi Ylimäinen

Lue lisää: https://www.tuba.fi/tapahtumat-syote/

Parannellut Lumimaa, SnowPark ja siirtymäreitti


Muun muassa KIDE Hotellin ja LumiAreenan rakennustyömailta kasaantui valtavasti ylijäämämaata, mikä on laskijan onni: suurin osa maa-aineksesta on kärrätty rinteisiin. Lumimaan kaltevuuksia ja viettoja on korjattu paremmiksi. Snowparkin kaltevuuksia on tasoitettu ja hyppyreiden nokista tehty pidempiä ja rauhallisempia. Lisäksi siirtymäreittiä on levennetty ja parannettu.

Hiihtokoulu ekaluokkalaisille

Alkaneella talvikaudella Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa kaikille Oulussa, Kempeleessä, Pudasjärvellä tai Taivalkoskella asuville 1. luokkalaisille laskettelupäivän. Päivä alkaa turvallisesti hiihtokoulusta, jonka jälkeen lapset saavat välineet ja hissilipun ilmaiseksi käyttöönsä loppupäivän ajaksi.
Lue lisää ja ilmoita ekaluokkalaisesi mukaan: https://syote.fi/2019/11/iso-syote-tarjoaa-laskettelunopetusta-ekaluokkalaisille/

Uudistuneet Pärjä Ski Bistro ja Romekievari

Pärjä Ski Bistro jatkaa edeltäjänsä Pärjänkievarin perinnettä takarinteillä. Tarjolla on maistuvaa ruokaa uudelta listalta ja viihdettä Iso-Syötteen laskijoille ja hiihtäjille.

Rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella. Ravintolaa on remontoitu ja ruokalista uusittu kaudelle 2019-2020.

Lue lisää: https://syote.fi/iso-syote/ravintolat/

Parkkialue

Myös parkkialuetta on uudistettu kesän aikana ja nyt laskijoille on tuplasti enemmän parkkitilaa aivan rinteiden juurella.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Iso-Syötteeseen!