Ravintolat

Rinneravintola RomekievariEturinteiden juurella

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella.

Päivällä rinteiden ollessa auki löydät ruokalistalta burgerit, kana-annokset, salaatit ja päivittäin vaihtuvan soppalounaan.  Pohjoisista herkuista koottu Á la carte -menu on tarjolla iltaisin. Á la carte -ruokailijoille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä edellisenä päivänä.

Illanvietot ja ryhmäillalliset

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla!

Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Seuraa meitä myös  Facebookissa!

Ravintola HilltopTunturihotelli Iso-Syöte

Uusi upea Ravintola Hilltop on avattu 1.9.2020

Tunturihotelli Iso-Syötteellä on upea 200-paikkainen näköalaravintola ja terasseja, joista voi ihailla pohjoisen taivaan ihmeitä ja nauttia pohjoisen puhtaita makuja. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.

Menussa yhdistellään herkullisesti Syötteen parhaita paloja ja kansainvälisiä makuja. Istahda siis tunnelmalliseen miljööseen nauttimaan tunturialueelta käsin poimittuja sieniä, marjoja ja muita herkkuja. Syötteen metsissä vaeltaneiden porojen liha tuo lautaselle vahvaa paikallista makua.

Tunturihotelli Iso-Syötteelle valmistuvassa uudessa kabinetissa järjestyvät kokoukset ja yksityiset ruokailut jopa 60 hengelle.

Tunturihotelli Iso-Syötteellä viihdyt aina myös hyvän ruoan äärellä.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa koko perheelle. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Pärjä Ski Bistro

Uudistunut Pärjä Ski Bistro jatkaa perinteen mukaisesti Iso-Syötteen Takarinteiden pizza- ja taukopaikkana. Herkullisten pizzojen ja burgereiden lisäksi remontoidusta ja alueelle uskolliseen tyyliin taitavasti sisustetusta ravintolastamme löytyy tunnelmaa myös illanviettoihin. Pärjä Ski Bistro tarjoaa tulevan kauden aikana viihdettä koko perheelle ja ohjelmaa riittää lasten lauantaisesta karkkibingosta viikonloppuiltojen karaokerientoihin. Rinteille suunnattu terassimme aivan takarinteiden hissien ja hiihtolatujen juurella tarjoaa oivan taukopaikan kuumille juomille ja viileille virvokkeille.

” Toivotamme kaikki tutut ja uudet asiakkaat tekemään Pärjä Ski Bistron tulevasta talvesta unohtumattoman elinvoimaisen ja muistorikkaan. Nähdään pian! ” Team Pärjä

Ajankohtaista infoa menusta ja kauden viihdetarjonnasta löydät facebookistamme Pärjä Ski Bistro & Suites

 

Aukioloajat 9.3 – 5.4.2020

SU – TO 11-17

PE – LA 11-00 (KEITTIÖ -21)

Ravintola Tovaglia

Ravintola Tovaglia palvelee Lumi-Areenan ja KIDE Hotellin välissä, eturinteiden juurella. Tovaglia on italialaishenkinen ravintola täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista raaka-aineista. Jokaista suupalaa täydentää herkullinen, huolellisesti valittu juoma olipa se sitten kolaa tai coctailia. Tovaglia on ihana paikka tavata ystäviäsi, kokoontua työporukalla tai järjestää asiakastilaisuus. Tarjolla on päivittäin aamiainen, lounas sekä illallis-menu.