Ravintolat

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola tunturin huipulla tarjoaa ruokailun lomassa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Ravintolaan pääsee helposti ykkösrinteen huipulta muutamalla reippaalla työnnöllä.

Hotelliaamiainen noutopöydässä

Robert’s Coffee – erikoiskahvit, kahvileivät ja jäätelöt

Salaatti- ja keittolounas talvisesongilla

A la Carte ja päivällispöytä
A la Cartemme koostuu paikallisista herkuista ja klassikoista. Talvisesongilla ravintolassa on lounasaikaan tarjolla maittava salaatti- ja keittobuffet sekä .

Tarkemmat aukioloajat löytyvät aukioloajat-painikkeen alta

Hotelli Iso-Syöte puh. 0201 476400 tai email myyntipalvelu@isosyote.fi

Rinneravintola Romekievari

Tervetuloa vieraaksemme!

Iso-Syötteen Legendaarinen rinneravintola Romekievari on palvellut nälkäistä ja janoista rinnekansaa aina hiihtokeskuksen syntymästä lähtien. Ruokalistalta löydät maukkaat burgerit, pihvit, wingsit, salaatit ja sopat sekä tietysti kullekin sopivat palanpainikkeet. Ravintola on auki joka päivä rinteiden kanssa yhtäaikaa ja viikonloppuisin Saunapub nesteyttää ja laulattaa tarvittaessa  aina aamu neljään. Itsenäisyyspäivänä, uutena vuotena, hiihtolomilla ja pääsiäisenä tunnelmia nostattaa elävä musiikki.  Tilauksesta saatavana fondue-ruokailut ja muut ateriapalvelut myös isommille ryhmille. Näkyillään Rompalla!

Pärjänkievarin ravintolat

Hyviä makuja ja mukavaa viihdettä samassa paketissa!

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Ravintolamme palvelevat syksyllä viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin. Suljemme ravintolamme vapun jälkeen kesän ajaksi ja avaamme jälleen syyskuun alussa.

Ravintola Karpalo – pizzoistaan tunnettu

Ruokaravintola Karpalo sijaitsee Vanhan Pärjänkievarin puolella. Karpalossa voit herkutella kuuluisilla Pärjän pizzoilla. Pizzaa saatavana myös täysin vegena (vegejuusto). Takuuvarmojen pizzojen lisäksi ruokalistalta löytyy mm. Poromiehen makkarat, Pärjän Retro sekä paahdettu pulled beef ciabatta.

Meiltä saa myös gluteenittomille pizzapohjille valmistettuja pizzoja. Pizzoja käsitellään samassa tilassa muiden pizzojen kanssa, mutta folion päällä. Samoin paistamme pizzan folion päällä.

Ravintola Legenda

Päivisin Legenda toimii Karpalon tavoin ruokaravintolana, mutta iltaisin siellä on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Karaokesta löytyy yli 10 000 suomalaista ja ulkomaalaista laulua ikivihreistä klassikoista tämän päivän uusimpiin hitteihin. Tule ja testaa!

Ohjelmaa lapsiperheille

Pärjänkievari tarjoaa ohjelmaa myös lapsiperheille. Esimerkiksi lauantaisin järjestetään Fazer-karkkibingo lapsille ja lapsenmielisille. Kaikki voittaa!

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa aikuiseen makuun. SM-liiga näkyy kolmella ruudulla. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.