Ravintolat

Rinneravintola Romekievari

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella.

Syksy 2019

Romekievari on nyt auki myös syksyllä! Hotelli Iso-Syötteen kokit hääräävät herkkuaterioita iltaisin  30.8.-28.9. klo 16-21.
Pubi on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 21-02 lauantaista 31.8. alkaen.

Talvi 2019-2020

Päivällä rinteiden ollessa auki löydät ruokalistalta burgerit, kana-annokset, salaatit ja päivittäin vaihtuvan soppalounaan.  Pohjoisista herkuista koottu á la carte menu on tarjolla tammikuun loppuun saakka päivittäin klo 18 -22. Á la carte ruokailijoille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä edellisenä päivänä.

 

Illanvietot ja ryhmäillalliset

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla! Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Kauden mittaan tarjoilemme tietovisoja, karaokea, livemusiikkia ja teemailtoja sekä perheille suunnattuja tapahtumia. Tiedot tapahtumista löydät Rompan Facebookista.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa koko perheelle. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola tuhoutui tulipalossa 21.12.2018

Uusi ravintola avataan talvikaudella 2019-2020