Ravintolat

Rinneravintola Romekievari

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella. Päivällä rinteiden ollessa auki löydät ruokalistalta burgerit, kana-annokset, salaatit ja päivittäin vaihtuvan soppalounaan.  Pohjoisista herkuista koottu á la carte menu on tarjolla päivittäin klo 18 -22. Á la carte ruokailijoille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä edellisenä päivänä.

ILLAN VIETTO JA RYHMÄILLALLISET

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla! Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Kauden mittaan tarjoilemme tietovisoja, karaokea, livemusiikkia ja teemailtoja sekä perheille suunnattuja tapahtumia. Tiedot tapahtumista löydät Rompan Facebookista.

Pärjänkievarin ravintolat

Hyviä makuja ja mukavaa viihdettä samassa paketissa!

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Ravintolamme palvelevat syksyllä viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin. Suljemme ravintolamme vapun jälkeen kesän ajaksi ja avaamme jälleen syyskuun alussa.

Ravintola Karpalo – pizzoistaan tunnettu

Ruokaravintola Karpalo sijaitsee Vanhan Pärjänkievarin puolella. Karpalossa voit herkutella kuuluisilla Pärjän pizzoilla. Pizzaa saatavana myös täysin vegena (vegejuusto). Takuuvarmojen pizzojen lisäksi ruokalistalta löytyy mm. Poromiehen makkarat, Pärjän Retro sekä paahdettu pulled beef ciabatta.

Meiltä saa myös gluteenittomille pizzapohjille valmistettuja pizzoja. Pizzoja käsitellään samassa tilassa muiden pizzojen kanssa, mutta folion päällä. Samoin paistamme pizzan folion päällä.

Ravintola Legenda

Päivisin Legenda toimii Karpalon tavoin ruokaravintolana, mutta iltaisin siellä on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Karaokesta löytyy yli 10 000 suomalaista ja ulkomaalaista laulua ikivihreistä klassikoista tämän päivän uusimpiin hitteihin. Tule ja testaa!

Ohjelmaa lapsiperheille

Pärjänkievari tarjoaa ohjelmaa myös lapsiperheille. Esimerkiksi lauantaisin järjestetään Fazer-karkkibingo lapsille ja lapsenmielisille. Kaikki voittaa!

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa aikuiseen makuun. SM-liiga näkyy kolmella ruudulla. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola tuhoutui tulipalossa 21.12.2018