Ravintolat

Rinneravintola RomekievariEturinteiden juurella

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella. Romekievari on auki talvisesongilla ja vaihtelevasti kesällä & syksyllä – tarkista aukioloajat ao. linkistä.

Päivällä rinteiden ollessa auki löydät listalta suolaiset ja makeat vohvelit sekä monipuolisen menun.
Iltaisin tarjolla lisäksi Tennessee BBQ House -listan antimia.
Ruokalistat kokonaisuudessaan pääset katsomaan ao. linkistä.

Illanvietot ja ryhmäillalliset

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla!

Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat allaolevasta linkistä.

Seuraa meitä myös  Facebookissa!

Ravintola HilltopTunturihotelli Iso-Syöte

Ravintola Hilltop

Tunturihotelli Iso-Syötteellä on upea 200-paikkainen näköalaravintola ja terasseja, joista voi ihailla pohjoisen taivaan ihmeitä ja nauttia pohjoisen puhtaita makuja. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.

Menussa yhdistellään herkullisesti Syötteen parhaita paloja ja kansainvälisiä makuja. Istahda siis tunnelmalliseen miljööseen nauttimaan tunturialueelta käsin poimittuja sieniä, marjoja ja muita herkkuja. Syötteen metsissä vaeltaneiden porojen liha tuo lautaselle vahvaa paikallista makua.

Tunturihotelli Iso-Syötteellä viihdyt aina myös hyvän ruoan äärellä.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa koko perheelle. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Pärjä Ski Bistro

Uudistunut Pärjä Ski Bistro jatkaa perinteen mukaisesti Iso-Syötteen Takarinteiden pizza- ja taukopaikkana. Herkullisten pizzojen ja burgereiden lisäksi remontoidusta ja alueelle uskolliseen tyyliin taitavasti sisustetusta ravintolastamme löytyy tunnelmaa myös illanviettoihin. Rinteille suunnattu terassimme aivan takarinteiden hissien ja hiihtolatujen juurella tarjoaa oivan taukopaikan kuumille juomille ja viileille virvokkeille.

” Toivotamme kaikki tutut ja uudet asiakkaat tekemään Pärjä Ski Bistron tulevasta talvesta unohtumattoman elinvoimaisen ja muistorikkaan. Nähdään pian! ” Team Pärjä

Ajankohtaista infoa menusta ja kauden viihdetarjonnasta löydät facebookistamme Pärjä Ski Bistro & Suites

Pärjä Ski Bistro menu

 

Aukioloajat

Ravintola Tovaglia

Ravintola Tovaglia palvelee Lumi-Areenan ja KIDE Hotellin välissä, eturinteiden juurella. Tovaglia on italialaishenkinen ravintola täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista raaka-aineista. Jokaista suupalaa täydentää herkullinen, huolellisesti valittu juoma olipa se sitten kolaa tai coctailia. Tovaglia on ihana paikka tavata ystäviäsi, kokoontua työporukalla tai järjestää asiakastilaisuus. Tarjolla on päivittäin aamiainen, lounas sekä illallis-menu.