Ravintolat

Tuba - Iso-Syöte

Tuba Iso-Syöte on eko- ja kierrätyshenkinen kulttuuriravintola. Käytämme paljon luomu-, lähi- ja hävikkiraaka-aineita ja menulta löytyy aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa. Voit nauttia aamiaisesta, buffetlounaasta, perjantaisesta Burger-buffetista tai herkullisista a la carte-annoksista. Ylpeytemme aihe on omaan hapanjuureen leivotut pizzat ja käsintehdyt burgerit. Poikkea myös vain kahville tai lasilliselle, tarjolla on mm. kotimaisia pienpanimotuotteita. Tuba on vilkas tapahtumapaikka, ohjelmassa visailua, keikkoja ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Järjestämme myös ilomielin kaiken kokoiset juhlat Tuban ja Lumi-Areenan tiloissa.

Teemme ruokaa intohimolla ja panostamme raaka-aineissa laatuun, arvojemme mukaista on toimia kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen ja vastuullisesti. Tarjoamme ravintolassamme myös laajan kattauksen elämyksiä ja kulttuuria. Tervetuloa nauttimaan kanssamme ikimuistoisista hetkistä, jotka ovat parhaimmillaan jaettuna! 🙂

Ravintola avoinna:

MA – SU  13-20

Aamiaista tarjolla sopimuksen mukaan
*Keikkailtoina ravintola avoinna klo 24 saakka
** Muutokset mahdollisia, tarkista aukiolot ravintolan kotisivuilta!
RAVINTOLA SULJETTU

Rinneravintola Romekievari

Parasta aikaa vuodesta 1980

Legendaarinen rinneravintola Romekievari sijaitsee Iso-Syötteen hiihtokeskuksen ytimessä, eturinteiden juurella.

 

Päivällä rinteiden ollessa auki löydät ruokalistalta burgerit, kana-annokset, salaatit ja päivittäin vaihtuvan soppalounaan.  Pohjoisista herkuista koottu Á la carte -menu on tarjolla iltaisin. Á la carte -ruokailijoille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä edellisenä päivänä.

 

Illanvietot ja ryhmäillalliset

Meille voi tulla myös olemaan porukalla ja istumaan iltaa vaikka Fondue-illallisen merkeissä. Tilaa fondue-illallinen tai räätälöity ilta ryhmällesi soittamalla tai maililla!

Perjantaisin, lauantaisin ja juhlapäivinä Sauna Pub on avoinna klo 02:00 saakka. Tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Seuraa meitä myös  Facebookissa!

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa tunturin ytimessä! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa koko perheelle. Talvisesonkina live-esiintyjiä.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte

Uutta tunturin eturinteiden juurella! Pizzaa ja burgereita sekä buffet-lounas sesonkina. Tunturi Pizza & Burger Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aukioloajat, tapahtumat ja menu Facebookista.

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola Panoraama tuhoutui tulipalossa 21.12.2018

Uuteen Ravintola Panoraamaan tulee 200 paikkaa upealle näköalapaikalle Iso-Syöte -tunturin huipulle, hotellin ylimpään kerrokseen.

Ravintola valmistuu 2020, tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin.

Pärjä Ski Bistro

Uudistunut Pärjä Ski Bistro jatkaa perinteen mukaisesti Iso-Syötteen Takarinteiden pizza- ja taukopaikkana. Herkullisten pizzojen ja burgereiden lisäksi remontoidusta ja alueelle uskolliseen tyyliin taitavasti sisustetusta ravintolastamme löytyy tunnelmaa myös illanviettoihin. Pärjä Ski Bistro tarjoaa tulevan kauden aikana viihdettä koko perheelle ja ohjelmaa riittää lasten lauantaisesta karkkibingosta viikonloppuiltojen karaokerientoihin. Rinteille suunnattu terassimme aivan takarinteiden hissien ja hiihtolatujen juurella tarjoaa oivan taukopaikan kuumille juomille ja viileille virvokkeille.

” Toivotamme kaikki tutut ja uudet asiakkaat tekemään Pärjä Ski Bistron tulevasta talvesta unohtumattoman elinvoimaisen ja muistorikkaan. Nähdään pian! ” Team Pärjä

Ajankohtaista infoa menusta ja kauden viihdetarjonnasta löydät facebookistamme Pärjä Ski Bistro & Suites

 

Aukioloajat 9.3 – 5.4.2020

SU – TO 11-17

PE – LA 11-00 (KEITTIÖ -21)