Iso-Syötteen pääsiäinen

Julkaistu:

Pääsiäisen aukioloajat:

To 24.3. klo 10-17

Pe 25.3. klo 10-21

La 26.3. klo 10-19

Su 27.3. klo 10-19

Ma 28.3. klo 10-17

Iso-Syötteellä pääsiäisestä iloitsee koko perhe!

Täydellisesti huolletut rinteet houkuttelevat nauttimaan laskettelusta ja lautailusta heti aamusta alkaen. Maskottiporot Musti ja Lysti toivottavat aikaiset saapujat jo parkkialueella tervetulleiksi. Muistathan että vuokraamo aukeaa jo klo 9:30, ehdit siis hakea alle huippulaatuiset sukset tai lumilaudan ja olla silti ensimmäisessä hississä matkalla ylös.

Laajennetun Lumimaan neljästä vajaan puolen kilometrin mittaisesta rinteestä löytyy täydellinen harjoituspaikka aloittelijoille ja jo hieman kokeneemmillekin laskijoille. Lapset rakastavat Mustin ja Lystin Seikkailumetsää, pujottelurataa, MiniStreettiä ja aaltolatua. Musti ja Lysti järjestävät myös pääsiäisenä perheen pienimmille hauskoja kilpailuja ja muuta ohjelmaa. Tutustu Lumimaahan ja muihin perheille suunniteltuihin palveluihimme Lapsiperheille-osiossa.

Lounasta voi helposti herkutella rinteiden alla sijaitsevassa Romekievarissa, uudessa Tunturi Pubissa tai huipun hotellilla. Takarinteiden puolelta löytyy rinneravintoja Pärjänkievari. Myös omien eväiden syönti on hauskaa ja helppoa Lumimaan makkaranpaistopaikoilla. Lue lisää ravintoloistamme.

Kevätkeleissä kelpaa opetella uutta ja hioa vanhoja laskutaitoja. Iso-Syötteen hiihtokoulu palvelee myös pääsiäisenä! Varaa opetusta lumilautailuun, lasketteluun, telemarkkiin tai murtomaahiihtoon. Tarjolla yksityisopetusta ja ryhmäkursseja. Varaa tunnit puhelimitse 0201476475 tai sähköpostitse hiihtokoulu@isosyote.com Lue lisää hiihtokoulusta.

Tapahtumia on rinteiden lisäksi tarjolla ympäri aluetta, kaikki tapahtumat löytyvät täältä: syote.fi/tapahtumakalenteri

Tervetuloa viettämään aurinkoista pääsiäistä tunturiin!