Iso-Syötteen Hiihtokoulu

Mistä sinä unelmoit lumella? Olipa se lapsen tutustuttaminen rinteeseen, uuden lajin oppiminen, murtomaahiihtotaidon kehittäminen, palauttaminen tai parantaminen, tai mikä tahansa muu lasketteluun, lautailuun, telemarkkiin tai hiihtämiseen liittyvä asia, anna meidän auttaa!

Iso-Syötteen hiihtokoulu

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä lapset ovat numero yksi! Tavoitteemme hiihtokoululla on saada lapset innostumaan ja ihastumaan lajeihin, joille olemme itsekin omistautuneet. Ensivaikutelma on aina tärkeä ja siksi kaikkien aloittelijoille suunnattujen tuotteidemme idea on saada lapsi kokemaan hauska ja turvallinen elämys lumella. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla!

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hiihtokoulu tarjoaa tunteja myös edistyneille laskijoille. Ammattilaisen vinkeillä saat uutta perspektiiviä laskemiseesi ja kehityt haluamallasi osa-alueella. Jos tunnet olevasi jumissa ja kaipaisit uutta motivaattoria tai haastetta harrastukseesi, yhdessä hiihdonopettajan kanssa vietetyn hetken jälkeen saat inspiraatiota ja uutta paloa lajiin. Hiihtokoululta saat myös apua jännitykseen, jos edellisestä laskettelukerrasta on vierähtänyt aikaa. Opettajan kanssa paluu suksille tai laudalle on turvallista ja hauskaa.

Meiltä saat opastusta hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin. Kaikki opettajamme ovat käyneet Suomen Hiihdonpettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen. Hiihtokeskus Iso-Syötteellä tunnit räätälöidään aina asiakkaan vahvuuksia ja toiveita tukeviksi ja mukaileviksi. Uskomme asiakaslähtöiseen opetukseen.

Hiihtokoulu on avoinna joka päivä klo 10 – 17. Muut ajat sopimuksen mukaan. Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon 0400 – 301 500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hiihtokoulu@isosyote.com.

Varaamalla opetuksen etukäteen varmistat, että saat haluamaasi opetusta juuri sinulle sopivaan aikaan! Suosittelemme ennakkovaraamista, sillä hiihdonopetuksen saatavuus riippuu käytettävissä olevien opettajien määrästä. Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja.

Yhteystiedot

Avoinna klo 10-17
0201 476 475

Hiihtokoulun tunnit

Iso-Syötteen hiihtokoululta löydät kattavan paketin ryhmätunteja sekä juuri sinun tarpeeseesi räätälöityjä yksityistunteja.

Suosittelemme varaamaan kurssit ja yksityistunnit ajoissa ennakkoon! Varaukset ja kyselyt joko puhelimitse 0201476475 tai sähköpostilla hiihtokoulu@isosyote.com.

Yksi henkilöKaksi henkilöäKolme henkilöäRyhmänä 4-10 henkilöä
Puolipäiväkurssi 100 min opetusta77 €93 €103 €31 € / henkilö
Naperotunti 50 min opetusta46 €62 €82 €26 € / henkilö
1 pv kurssi 2 x 100 min opetusta (aamu- ja iltapäivätunti)124 €165 €185 €52 € / henkilö
3 pv kurssi 100 min opetusta/pv196 €257 €299 €82 € / henkilö

2pv Hiihtolomakurssit

8,9 ja 10 -viikoilla, 2h 45min minuuttia opetusta kahtena päivänä (yht. 5h 30min) 4hlö/minimi. Suksi- ja lautakurssit.

Hinta
Youth Camp - Freestylepainotteinen valmennus jo edistyneille laskijoille.70 € 
Jyrmyt Jyrkällä - Miesten oma ratalaskukurssi, jossa annetaan suksille kyytiä!70 €
Ladies Only - Ihanille naisille iloa ja virkeyttä rinteestä. Hyvällä porukalla itsevarmuutta kehittävää reipasta ulkoilua.  70 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Opetuksen aikana hissilippua ei tarvita ja välinevuokra vain 11 € per henkilö/opetus!

Lasten Wernerikurssit

Iso-Syöte on Wernerikeskus! Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Jokainen osallistuja saa oman Werneri-rinnepassin ja siihen tarran osallistuttuaan toimintakerralle ja opittuaan uusia tietoja ja taitoja. Harjoittelu on mielekästä ja kertyneistä tarroista voi hyvin seurata omaa edistymistään.

Järjestämme Werneri-kursseja viikonloppuisin ja loma-aikoina. Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulun sähköpostiin hiihtokoulu@isosyote.com tai 0201 476475

LumiWerneri 4-7 -vuotiailleVauhtiWerneri 5-12 -vuotiailleLumilautaWerneri 7-15 -vuotiaille
2 pv Werneri-kurssit 100 min/pv57 € / lapsi57 € / lapsi57 € / lapsi

Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Hinta 57 € hlö.

LumiWerneri

Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessä, mutta lopussa voidaan kokeilla jo isompaakin rinnettä. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä ja valmis VauhtiWerneriin!

VauhtiWerneri

Jatkotason kurssi lapsille, jotka osaavat jo pysähtyä ja kääntyä suksilla. Mainio jatko LumiWernerin jälkeen! Kurssin jälkeen nuori hiihtäjä on varma suksilla ja hisseissä, ja hän pystyy itsenäisesti ja omatoimisesti nauttimaan lähes koko hiihtokeskuksen rinnetarjonnasta.

RataWerneri

Kurssi hyvin hiihtäville junnuille. Paino on ratalaskussa ja leikkaavaan, urheilulliseen hiihtotapaan pyrkivässä opetuksessa. Kurssin jälkeen laskija osaa kuljettaa suksea leikkaavasti, perusasento ja liikkeet ovat hiotumpia ja lasku on tehokasta.

LumilautaWerneri

Aloittelevalle lumilautailijalle suunnattu lautakoulu, joka tasoltaan vastaa yhdistettyä Lumi- ja VauhtiWerneriä. Kurssilla nuori lautailija oppii lumilautailun perusteet, mutta myös temppuja ja niksejä. LumilautaWernerin jälkeen lapsi osaa hyödyntää lautaa ja hiihtokeskuksen tarjoamia mahdollisuuksia luovasti mutta turvallisesti.

Mustin ja Lystin laskettelukerho

Mustin ja Lystin laskettelukerhossa pidetään hauskaa suksilla ja laudalla neljänä talviviikonloppuna. Uutta opitaan leikin ja iloisen yhdessä tekemisen kautta. Sama ohjaaja vetää jokaisen kerhopäivän ja lapset ehtivätkin tutustua hyvin sekä ohjaajaan että muihin kerholaisiin. Mustin ja Lystin kerhossa on kaksi eri taitotasoryhmää; ensikertalaiset(suksi- ja lautaryhmät) ja itsekseen perherinteillä pärjäävät(suksilla).

Ensikertalaisten kerhopäivät ovat: 5.2, 19.2, 5.3 ja 19.3

Ensikertalaisten ryhmä on tarkoitettu 5-8 vuotiaille, ihan ensimmäistä kertaa lasketteleville tai lumilautaileville lapsille. Kerhon aikana lapsi oppii hissin käytön, laskettelun tai lautailun perusteet, hauskoja pieniä temppuja ja rinnesäännöt.

Perherinteissä pärjäävien kerhopäivät ovat: 29.1, 12.2, 26.2 ja 12.3

Perherinteissä pärjäävien ryhmä on tarkoitettu 6-10 vuotiaille lapsille, joilla on jo jonkin verran laskukokemusta. Lapsen olisi hyvä hallita laskeminen helpossa rinteessä, sekä sompahissin omatoiminen käyttö. Kerhon aikana lapsi syventää laskettelutaitojaan, oppii hauskoja pieniä temppuja ja ymmärtää rinnesääntöjen merkityksen.

Hinta 80€/neljä kertaa (2h/kerta). Kerho joka toinen sunnuntai, aina klo 10-12.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 0400 301 500 

YouthCamp

YouthCamp on valmennusohjelma yli 8-vuotiaille, edistyneille lautailijoille ja laskettelijoille.

YouthCamp tarjoaa sosiaalisen ja kannustavan ilmapiirin oppia temppuja, taitoja sekä tutkia rinnealuetta uusin silmin. Valmentajat/opettajat opastavat kurssilaisia kaikilla laskemisen aloilla, mukaan lukien hyppyrit, reilit, rinnelasku ja freeridelasku.

Voit joko valita pitkän ohjelman (5 toimintakertaa) tai hiihtolomaviikkojen (8, 9 ja 10) aikana järjestettävän kaksipäiväisen ohjelman. YouthCamp soveltuu nuorille, jotka tahtovat kehittyä laskemisessa ja samalla saada uusia ystäviä.

Kahden päivän kursseja  järjestetään hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 klo to-pe ja viikolla 10 ti-ke.
Kurssiaika molempina päivinä klo 10-12.45.

  • 6 kertaa 180€/ henkilö (5 x 3h)
  • 2 pv 70€/henkilö (2x 2h45min)

Ryhmien minimikoko 4 henkilöä.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 0400 301 500 

Jyrmyt Jyrkällä

Jyrmyt Jyrkällä on ratalaskukurssi aikuisille miehille tositarkoituksella. Kahden aamupäivän aikana annetaan suksille kyytiä rinteessä ja radalla! Kuvausklinikalla arvioidaan ja opitaan omasta ja muiden laskusta. Jos kaipaat laskuusi pientä lisäsärmää, Jyrmyt on sinulle oikea valinta.

OHJELMA

Kokoontuminen klo 10 hiihtokoululle

1. päivä: suurpuikka – perusteet radasta, merkkaus, portinväli, radanteko, treenausta, videointi ja palautteen anto videosta

2. päivä: edellisen päivän pohjalta treenit ja ratakisat

Kurssi järjestetään hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 to-pe ja viikolla 10 ti-ke.

Kurssiaika molempina päivinä klo 10-12:45.
Hinta 70 €/hlö, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 0400 301 500 

Ladies only

Ihanien naisten oma kurssi, jossa rentoudutaan, virkistytään, nauretaan, opitaan uutta ja kerrataan vanhaa mahtavassa porukassa. Ladies Only kurssi on suunnattu erityisesti naisille, jotka ovat laskeneet aikaisemmin, mutta siitä saattaa olla jo jonkin aikaa. Kurssilla vahvistetaan itsevarmuutta laudalla tai suksilla ja etsitään piiloon mennyttä laskemisen iloa! Suorituspaikat ja päivien ohjelma sovitaan yhdessä koko porukalle sopivaksi.  Ladies Only kurssia järjestetään myös aktiivilaskijoille, myös tällöin kurssin sisältö suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Painopisteinä voivat olla esimerkiksi freestyle, freeride, rinne- tai ratalasku.

Kurssi järjestetään hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 to-pe ja viikolla 10 ti-ke.

Kurssiaika molempina päivinä klo 10-12:45. 

Hinta 70€/hlö, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumiset ennakkoon hiihtokoulu@isosyote.com tai 0400 301 500