Ravintolat

Hotelli Iso-Syöte, Panoraama-ravintola

Hotelli Iso-Syötteen maisemaravintola tunturin huipulla tarjoaa ruokailun lomassa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Ravintolaan pääsee helposti ykkösrinteen huipulta muutamalla reippaalla työnnöllä.

Hotelliaamiainen klo 8-10
Kahvila klo 10-16
A la Carte klo 16-21 (talvisesongilla 16-22)

Tarkemmat aukioloajat löytyvät aukioloajat-painikkeen alta

A la Cartemme koostuu paikallisista herkuista ja klassikoista. Talvisesongilla ravintolassa on lounasaikaan tarjolla Snack-lista sekä päivän lounasannokset. Panoraama-ravintolan iltaohjelmat löytyvät Syötteen alueen tapahtumakalenterista.

 

Hotelli Iso-Syöte puh. 0201 476400 tai email myyntipalvelu@isosyote.fi

Rinneravintola Romekievari

Tervetuloa vieraaksemme!

Iso-Syötteen Legendaarinen rinneravintola Romekievari on palvellut nälkäistä ja janoista rinnekansaa aina hiihtokeskuksen syntymästä lähtien. Ruokalistalta löydät maukkaat burgerit, pihvit, salaatit ja sopat sekä tietysti kullekin sopivat palanpainikkeet. Itsenäisyyspäivänä, uutena vuotena, hiihtolomalla ja pääsiäisenä Rompan menot jatkuvat elävän musiikin tahdissa pikkutunneille saakka. Muutoin ravintola on avoinna yhtä aikaa rinteiden kanssa. Tilauksesta saatavilla myös fondue-illat sekä muut erikoisateriat.

Pärjänkievarin ravintolat

Hyviä makuja ja mukavaa viihdettä samassa paketissa!

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Ravintolamme palvelevat syksyllä viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin. Avaamme syyskauden 1.9.2017.

Ravintola Karpalo – pizzoistaan tunnettu

Ruokaravintola Karpalo sijaitsee Vanhan Pärjänkievarin puolella. Karpalossa voit herkutella kuuluisilla Pärjän pizzoilla. Takuuvarmojen pizzojen lisäksi ruokalistalta löytyy mm. Poromiehen makkarat, Pärjän Retro sekä paahdettu pulled beef ciabatta.

Meiltä saa myös gluteenittomille pizzapohjille valmistettuja pizzoja. Pizzoja käsitellään samassa tilassa muiden pizzojen kanssa, mutta folion päällä. Samoin paistamme pizzan folion päällä.

Ravintola Legenda

Päivisin Legenda toimii Karpalon tavoin ruokaravintolana, mutta iltaisin siellä on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Karaokesta löytyy yli 1400 suomalaista ja ulkomaalaista laulua ikivihreistä klassikoista tämän päivän uusimpiin hitteihin. Tule ja testaa!

Ohjelmaa lapsiperheille

Pärjänkievari tarjoaa ohjelmaa myös lapsiperheille. Esimerkiksi lauantaisin järjestetään Fazer-karkkibingo lapsille ja lapsenmielisille. Kaikki voittaa!

Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Tunturi Pub Iso-Syöte

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa yömyöhään saakka! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää, paikan päällä tuoreista aineksista valmistettua ruokaa ja juomaa aikuiseen makuun. Jos nälkä iskee myöhään illalla, keittiömme tarjoaa kauden käynnistyessä Iltamenun klo 21 alkaen pubin sulkemisaikaan saakka.

Tervetuloa!

Aukioloajat:

La 3.12 10 – 00 (02)
Keittiö 10 – 21
Iltamenu 21 – 00 (02)
Su 4.12 12 – 00 (02)
Keittiö 12 – 21
Iltamenu 21- 00 (02)
Ma 5.12 12 – 00 (02)
Keittiö 12 – 21
Iltamenu 21 – 00 (02)
Ti 6.12 12 – 18
Keittiö 12 – 18