Hiihtokeskus Iso-Syötteen sulkemista Koronan ehkäisytoimien takia aikaistetaan

Julkaistu:

Toimena Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Hiihtokeskus Iso-Syötteen kausi päätetään aikaisemmasta tiedosta poiketen jo tänään sunnuntaina 22.3.2020 klo 17. Koska odotettua rauhallista asiakasvirran tyrehtymistä ei tapahtunut ja jotta viruksen leviämisriski pystytään minimoidaan, hiihtokeskuksen toiminta keskeytetään nopeutetulla aikataululla.

– Olemme pahoillamme alueella jo oleskelevien asiakkaiden ja ensi viikolla tänne tulossa olleiden puolesta, mutta kiinni menoa aikaistettiin juuri heidänkin terveytensä tähden. Eilisen sulkemispäätöksen jälkeen varauksia on satanut ensi viikolle, samoin kuin pohjoisen muihin keskuksiin, kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen varaus- ja maksuehtoja on muutettu siten, että mikäli olet ostanut ennakkoon Hiihtokeskus Iso-Syötteen hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun verkosta, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti. Pyydämme asiakkaita lähettämään viestin osoitteeseen rinnetoimisto@isosyote.com, sekä liittämään mukaan kuitin ostoksesta. Jos olet alueella tällä hetkellä, teemme hyvitykset hissilipuista ja hiihtokouluista ja otamme vuokravälineet vastaan huomenna maanantaina 23.3.2020 klo 9.30-17. Kausi- ja yrityskorttien osalta Hiihtokeskus Iso-Syöte noudattaa normaaleja hissilippujen sopimusehtoja, eikä kausikortteja näin ollen hyvitetä.  Majoitusvarausten suhteen asiakkaiden tulee olla yhteydessä majoituksen tarjoajaan.

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä aletaan nyt valmistella seuraavaa talvikautta ja tulevaa kesää. Rinnealueella aloitetaan välittömästi huolto- ja muutostyöt, siitä johtuen rinteillä liikkuminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty kevään aikana. Hissit pyörähtävät seuraavan kerran juhannuksena, kun uusi Iso-Syöte Bike Park aukeaa ensimmäistä kertaa.

Lue lisää Iso-Syöte Bike Parkista.