Hiihtokeskus Iso-Syöte suljetaan 28.3. klo 19

Julkaistu:

Toimena Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Hiihtokeskus Iso-Syötteen kausi päättyy 28.3.2020 klo 19.

– Tilannetta ennakoivalla päätöksellä pyrimme huolehtimaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisön jäsenten terveydestä ja hyvinvoinnista. Lisäksi haluamme tukea hallituksen toimia vaikeassa tilanteessa, kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen omistaja ja toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Hiihtokeskuksen henkilöstön osalta YT-neuvottelut alkavat välittömästi. Hiihtokeskus on kuitenkin normaalisti avoinna ensi viikon lauantaihin saakka, elleivät viranomaispäätökset aiheuta siihen muutoksia.

– Sulkeminen on hyvin vaikea päätös, joka vaikuttaa oman henkilöstömme lisäksi kaikkiin alueen toimijoihin, yrityksiin ja yritysten henkilöstöön, sekä satoihin alueen asiakkaisiin. Tähän mennessä loistavasti sujunut kausi päättyy näin ollen valitettavasti parhaiden ulkoilukelien aikana.

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä aletaan nyt valmistella seuraavaa talvikautta ja tulevaa kesää. Rinnealueella aloitetaan välittömästi huolto- ja muutostyöt, siitä johtuen rinteillä liikkuminen on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty kevään aikana. Hissit pyörähtävät seuraavan kerran juhannuksena, kun uusi Iso-Syöte Bike Park aukeaa ensimmäistä kertaa.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen varaus- ja maksuehtoja on muutettu siten, että mikäli olet ostanut ennakkoon Hiihtokeskus Iso-Syötteen hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun verkosta, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti. Pyydämme asiakkaita lähettämään viestin osoitteeseen rinnetoimisto@isosyote.com, sekä liittämään mukaan kuitin ostoksesta. Kausi- ja yrityskorttien osalta Hiihtokeskus Iso-Syöte noudattaa normaaleja hissilippujen sopimusehtoja, eikä kausikortteja näin ollen hyvitetä.

KIDE Hotellin toiminta jatkuu normaalisti

Hiihtokeskus Iso-Syötteen sisaryritys Huoneistohotelli Kide Oy pitää ovensa avoinna toistaiseksi normaalisti.

– Konseptimme ansiosta voimme pitää ovemme hiihto- ja ulkoilukansalle avoinna, kertoo KIDE Hotellin johtaja Jarkko Koskenmäki. Huoneistomme toimivat itsenäisesti sisäänkirjautumisesta alkaen, jokaisessa huoneessa on oma keittiö ja ovet toimivat oman mobiililaitteen avulla. Olemme lisäksi tehostaneet siivousta hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Hiihtoladuille ja ulkoilemaan pääsee suoraan KIDE Hotellin keittiöllisistä huoneista, eikä asiakkaiden tarvitse olla kontaktissa toisten asiakkaiden tai hotellin henkilöstön kanssa.

Tutustu KIDE Hotelliin täällä. 

 

Kiitämme kaikkia Hiihtokeskus Iso-Syötteen asiakkaita kuluneesta talvikaudesta ja toivotamme teidät lämpimästi tervetuloa alueelle sekä kesällä, että viimeistään ensi talvena!