Majoitus

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Iso-Syötteellä – tunturin juurella Ollukassa ja Hulhavassa, ylhäällä tunturin huipulla Tunturimajakylässä sekä tunturin päälle menevän tien varrella, puolivälissä tunturiin.

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta Iso-Syöte -tunturin huipulla sviiteissä, hotellihuoneissa, Tunturimajoissa ja Tunturimökeissä.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä!

Hotelli Iso-Syöte & Safaris ja Kotkanpesä-sviitti

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta jokaiseen makuun ja tarpeeseen: hotellihuoneita, sviittejä, mökkejä ja tunturimajoja. Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli – ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla. Huipulta näkee kauas ja ravintola Panoramassa henkeäsalpaavien maisemien äärellä paikalliset A la Carte -herkut maistuvat entistä maukkaammilta.

Maailmalla tunnetuksi tullut luksussviitti Kotkanpesä löytyy hotellin yhteydestä.

Arctic Spa -osastolla voit saunoa ja pulahtaa uima-altaaseen tai ulkoporeammesiin. Tarjonnassa on myös monenlaisia hoitoja ja hierontoja.

Hotelli Iso-Syöte on saanut World Ski Awardseissa hiihtomatkailun Oscar-palkinnon omassa sarjassaan voittamalla useana vuonna peräkkäin Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – eli se on Suomen paras pieni hiihtohotelli vuosina 2013–2017.

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Iso-Syötteen majoittujille laajan valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm. ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit.

Syötteen huippumökit

Vietä mökkiloma uudehkoissa hirsimökeissä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen läheisyydessä. Matkaa rinteisiin ja hiihtohisseille noin 600 metriä, samoin Tunturi Market -kauppaan ja Safaritalolle. Luontokeskukseen ja Pärjänkievariin on pari kilometriä.

Mökeiltä Luppovesi-järvelle on noin 600 m. Kesällä siellä on hyvä uimaranta.