Majoitus

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Iso-Syötteellä – tunturin juurella Ollukassa ja Hulhavassa, ylhäällä tunturin huipulla Tunturimajakylässä sekä tunturin päälle menevän tien varrella, puolivälissä tunturiin.

KIDE Hotel by Iso-Syöte aukeaa asiakkaille marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä eturinteistä, Lumimaasta, lipunmyynnistä ja välinevuokraamosta. Huoneet ovat nyt varattavissa!

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta Iso-Syöte -tunturin huipulla upealla näkiöalapaikalla hotellihuoneissa, erikoissviiteissä, Tunturimajoissa ja Tunturimökeissä.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä!

Hotelli Iso-Syöte & Safaris

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta erikoissviiteissä, huoneissa ja mökeissä Iso-Syöte -tunturin huipulla, upealla näköalapaikalla. Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli – ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla.

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Iso-Syötteen majoittujille laajan valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm. ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit.

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE on aktiivisen ja digitaalisen elämäntavan yhdistävä huoneistohotelli Iso-Syötteen sydämessä. Meillä lomailun ytimessä on hotellia ympäröivä upea luonto ja sen tarjoamat monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Iso-Syötteellä pääset nauttimaan laskettelusta ja revontulien loimusta, kevään tuoksusta lenkkipoluilla, keskiyön auringosta maastopyörän selässä ja ruskan väriloistosta sienimetsällä. Hotellin keskeinen sijainti takaa helpon pääsyn kaikkien alueen palveluiden pariin – mutkattomasti ilman autoa, ympäri vuoden!

Syötteen huippumökit

Vietä mökkiloma uudehkoissa hirsimökeissä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen läheisyydessä. Matkaa rinteisiin ja hiihtohisseille noin 600 metriä, samoin Tunturi Market -kauppaan ja Safaritalolle. Luontokeskukseen ja Pärjänkievariin on pari kilometriä.

Mökeiltä Luppovesi-järvelle on noin 600 m. Kesällä siellä on hyvä uimaranta.