Majoitus

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Iso-Syötteellä – tunturin juurella Ollukassa ja Hulhavassa, ylhäällä tunturin huipulla Tunturimajakylässä sekä tunturin päälle menevän tien varrella, puolivälissä tunturiin.

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta Iso-Syöte -tunturin huipulla Tunturimajoissa ja Tunturimökeissä.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä!

Hotelli Iso-Syöte & Safaris

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta mökeissä ja tunturimajoissa. Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli – ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla.

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Iso-Syötteen majoittujille laajan valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm. ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit.

Syötteen huippumökit

Vietä mökkiloma uudehkoissa hirsimökeissä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen läheisyydessä. Matkaa rinteisiin ja hiihtohisseille noin 600 metriä, samoin Tunturi Market -kauppaan ja Safaritalolle. Luontokeskukseen ja Pärjänkievariin on pari kilometriä.

Mökeiltä Luppovesi-järvelle on noin 600 m. Kesällä siellä on hyvä uimaranta.