Majoitus

KIDE Hotel by Iso-Syöte on ski-in hotelli, joka aukesi asiakkaille marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä Iso-Syötteen eturinteistä, Lumimaasta, lipunmyynnistä ja välinevuokraamosta, sekä ruokakaupasta ja ravintolapalveluista. Hotellissa on isot varastotilat esim. pyörien säilytykseen. Varaa unelmien loma KIDE Hotellista nyt!  

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Iso-Syötteellä – tunturin juurella Ollukassa ja Hulhavassa, ylhäällä tunturin huipulla Tunturimajakylässä sekä tunturin päälle menevän tien varrella, puolivälissä tunturiin.

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta Iso-Syöte -tunturin huipulla upealla näkiöalapaikalla hotellihuoneissa, erikoissviiteissä, Tunturimajoissa ja Tunturimökeissä.

Kuuru Tunturilaakso sviitit löytyvät KIDE Hotellin läheisyydessä. Ylellisten sviittien lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä!

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE on aktiivisen ja digitaalisen elämäntavan yhdistävä huoneistohotelli Iso-Syötteen sydämessä. Meillä lomailun ytimessä on hotellia ympäröivä luonto ja sen tarjoamat monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Iso-Syötteellä pääset nauttimaan laskettelusta, revontulien loimusta, kevään tuoksusta lenkkipoluilla, keskiyön auringosta maastopyörän selässä ja ruskan väriloistosta sienimetsällä. Hotelli on ski-in hotelli ja keskeinen sijainti takaa helpon pääsyn kaikkien alueen palveluiden pariin.

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Iso-Syötteen majoittujille laajan valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm. ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit.

Hotelli Iso-Syöte & Safaris

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta erikoissviiteissä, huoneissa ja mökeissä Iso-Syöte -tunturin huipulla, upealla näköalapaikalla. Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli – ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla.

Syötteen huippumökit

Vietä mökkiloma uudehkoissa hirsimökeissä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen läheisyydessä. Matkaa rinteisiin ja hiihtohisseille noin 600 metriä, samoin Tunturi Market -kauppaan ja Safaritalolle. Luontokeskukseen ja Pärjänkievariin on pari kilometriä.

Mökeiltä Luppovesi-järvelle on noin 600 m. Kesällä siellä on hyvä uimaranta.

Kuuru Tunturilaakso sviitit

Kuuru Tunturilaakso sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista tunturiluonnon syleilyssä. Sviitin huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Ihaile tähtitaivasta tai revontulia oman sängyn lämmöstä. Majoitukseen kuuluu aamiainen KIDE Hotellin Tuba-ravintolassa.