Majoitus

KIDE Hotel by Iso-Syöte on ski-in hotelli, joka aukesi asiakkaille marraskuussa 2019. Hotelli sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä Iso-Syötteen eturinteistä, Lumimaasta, lipunmyynnistä ja välinevuokraamosta, sekä ruokakaupasta ja ravintolapalveluista. Lisäksi KIDE Hotellin asukkaille Iso-Syötteen hissiliput edullisemmin.

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa laajan valikoiman mökkejä, paritalo- ja rivitalohuoneistoja myös Iso-Syötteellä – tunturin juurella Ollukassa ja Hulhavassa, ylhäällä tunturin huipulla Tunturimajakylässä sekä tunturin päälle menevän tien varrella, puolivälissä tunturiin.

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta Iso-Syöte -tunturin huipulla upealla näkiöalapaikalla hotellihuoneissa, erikoissviiteissä, Tunturimajoissa ja Tunturimökeissä.

Kuuru Tunturilaakso sviitit löytyvät KIDE Hotellin läheisyydessä. Ylellisten sviittien lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä!

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE on aktiivinen huoneistohotelli Iso-Syötteen sydämessä. Huoneissa on oma keittiö ja parveke tunturi näköalalla. Iso-Syötteellä pääset nauttimaan laskettelusta, revontulien loimusta, kevään tuoksusta lenkkipoluilla, keskiyön auringosta maastopyörän selässä ja ruskan väriloistosta sienimetsällä. Hotelli on ski-in hotelli ja keskeinen sijainti takaa helpon pääsyn kaikkien alueen palveluiden ja harrastusten pariin. Huonehintoihin kuuluu aamiainen KIDE Hotellin hotelliravintolassa. Lisäksi KIDE Hotellin asukkaille Iso-Syötteen hissiliput edullisemmin.

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Iso-Syötteen majoittujille laajan valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Tarjoamme lomasi iloksi aktiviteetteja sekä lomakokemuksen huippuhetkiä, mm. ruokailut mökkiin tai vaikkapa savusaunaretken. Jos lemmikkisi haluaa lomalle mukaan, varaa lemmikkimökki. Meiltä löytyy myös hieman luksusta – porealtaalliset huoneet ja mökit.

Hotelli Iso-Syöte & Safaris

Hotelli Iso-Syöte tarjoaa majoitusta erikoissviiteissä, huoneissa ja mökeissä Iso-Syöte -tunturin huipulla, upealla näköalapaikalla. Hotelli Iso-Syöte on myös safarihotelli – ainutlaatuinen kohde Lapin etelärajoilla.

Syötteen Mökit

Vietä mökkiloma uudehkoissa hirsimökeissä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen läheisyydessä. Matkaa rinteisiin ja hiihtohisseille noin 600 metriä, samoin Tunturi Market -kauppaan ja Safaritalolle. Luontokeskukseen ja Pärjänkievariin on pari kilometriä.

Mökeiltä Luppovesi-järvelle on noin 600 m. Kesällä siellä on hyvä uimaranta.

Kuuru Tunturilaakso sviitit

Kuuru Tunturilaakso sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista tunturiluonnon syleilyssä. Sviitin huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Ihaile tähtitaivasta tai revontulia oman sängyn lämmöstä. Majoitukseen kuuluu aamiainen KIDE Hotellin Tovaglia-ravintolassa.

Syöte Camping

Tervetuloa Syötteen parhaille paikoille! Syöte Campingin kauniit rinnepaikat sijaitsevat aivan Iso-Syötteen laskettelurinteiden juurella, hiihtolatujen ja retkeilyreittien äärellä.

Meillä on yli 300 vaunupaikkaa käytössä ympäri vuoden. Alueeltamme pääsee suoraan myös Syötteen kansallispuiston monipuoliselle reitistölle, kalastamaan, pyöräilemään tai muuten vain nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta.

Tervetuloa!