Hiihtokeskus Iso-Syötteelle jo kolmas voitto World Ski Awardseissa

Julkaistu:

Hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin lauantaina Suomen parhaana hiihtokeskuksena vuotuisessa hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissä.

Seitsemättä kertaa järjestetty World Ski Awards-tapahtuma palkitsi alan johtavia toimijoita Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa 24 eri maassa. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ympäri maailmaa ovat äänestäneet mielestään parhaita hiihtokeskusalan toimijoita kaudella 2018-2019. Ski Awards -kilpailussa annettiin tänä vuonna ennätysmäärä, yhteensä yli 1,6 miljoonaa ääntä. Äänestäneiden joukossa oli 134 eri kansalaisuutta, lauantain gaalassa paikalla oli alan edustajia yli 40:stä maasta.

Seitsemättä kertaa järjestetty gaala keräsi paikalle ennätyssuuren joukon alan toimijoita.

 

”Oli mielettömän hienoa päästä jälleen tänne Kitzbuheliin, maailman parhaiden hiihtokeskusten ja muiden alan toimijoiden rinnalle vastaanottamaan palkintoa, kertoo Iso-Syötteen yrittäjäperheen jäsen Mikko Terentjeff Itävallan palkintogaalasta. ”Kolmas peräkkäinen voitto tuntuu konkreettisena tukena asiakkailta perheemme ja henkilökuntamme tekemälle työlle. Ensi vuonna juhlimme Iso-Syötteen hiihtokeskuksen 40-vuotisjuhlia ja samalla perheemme 20 vuoden omistajuutta. Palkintoa antaa jälleen uskoa siitä, että sekä kotimaiset, että kansainväliset vieraamme uskovat meidän olevan toiminnassamme oikealla tiellä. Tuhannet kiitokset kaikille äänensä antaneille!”

Iso-Syöte kehittyy

Iso-Syöte on ottanut matkailualueena viimeisen vuoden aikana ison harppauksen eteenpäin. Hiihtokeskuksen eturinteiden alla marraskuun alussa auennut KIDE Hotel by Iso-Syöte tarjoaa aktiivisille asiakkaille uudenlaisen, ekologisen ja digitaalisen lomakokemuksen. Hotellin yhteydessä auennut ravintola Tuba tarjoaa perinteisiin hiihtokeskus ravintoloihin poiketen pääasiassa paikallista ruokaa, jossa suositaan luomua ja painotetaan kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Joulukuun alussa aukeava, Pudasjärven kaupungin rakennuttama LumiAreena tarjoaa paikan erilaisille tapahtumille ja liikunnalle, sekä tiloja alueen yrittäjille.  Lisäksi alueelle on tullut paljon uutta majoitusta Olokodon lasikattoisista sviiteistä luksushuoneistoihin ja mökkeihin. Myös Iso-Syötteen parkkialue on tuplattu asiakasviihtyvyyden parantamiseksi.

”Koko Iso-Syötteen alue on valtavan hienossa nousujohteessa,” kertoo Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja KIDE Hotellin omistaja Jorma Terentjeff. ”Yrittäjät kehittävät nyt urakalla tilojaan ja toimintojaan ja Iso-Syötteelle on saatu myös useita uusia toimijoita. Kaupungin tuki on meille alueena kehityksessä hyvin tärkeää. Investointipäätökset perustetaan asiakkaidemme käyttäytymiseen ja jälleen saamamme hieno tunnustus on yksi merkki siitä, että he viihtyvät alueella ja haluavat viettää täällä aikaa myös jatkossa.

Lue lisää alueen uutuuksista.