Hiihtolomalle tunturiin

Julkaistu:

Suomen eteläisin tunturi Syöte tarjoaa hiihtolomalle hulppeat puitteet ja tekemistä kaikenikäisille. Syötteelle on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa ja monipuoliset aktiviteetit niin laskettelijalle, lautailijalle, murtomaahiihtäjälle kuin suksettomallekin takaavat hauskan hiihtoloman!

veinalotta_talvisyote
Hotelli Iso-Syöte tarjoaa viikko-ohjelmassaan monipuolisia aktiviteetteja, joista on helppo löytää mieleisensä elämys. Tarjolla on potkukelkkailua, revontulisafareita, moottorikelkka- ja koiravaljakkosafareita, sekä porotilavierailuja.

Pikku-Syötteellä voi laskettelun ja hiihdon lisäksi kokeilla mm. ohjattua lumikenkäilyä, sisäseinäkiipeilyä tai jousiammuntaa. Lisätiedot Hotelli Pikku-Syötteen myyntipalvelusta: myyntipalvelu@pikkusyote.fi tai 08 815 4100 (ma-pe klo 9 – 15)

Hiihtokeskus Iso-Syötteellä tapahtuu hiihtolomien aikaan päivittäin, ohjelmassa on Riglet Park demoja perheen pienimmille, SnowParkin jamit ja iltasessarit isommille, Mustin ja Lystin laskuhetkiä ja kisoja, sekä Suomi Slalom pujottelukisat Suomen pisin SnowPark ja Lasten Lumimaa ovat valmiina ottamaan vastaan hiihtolomalaiset!

Syötteen luontokeskus tarjoaa tekemistä ja näkemistä koko perheelle: Lastuja selkosilta -näyttely, maksuttomia koko perheen elokuvia, puuhaa lapsille, tapahtumia, luontopolkuja ja ryhmäopastuksia.
Luontokeskukselta saat vinkit luonnossa liikkumiseen ja alueen latukahviloihin, kuten Ahmatuvan latukahvilaan joka palvelee hiihtolomista eteenpäin kevättalven ajan.

Syötteen kansallispuistossa on talvihuollettuja fatbike – reittejä ja huippuluokan kaluston voi vuokrata Hotelli Iso-Syötteeltä , jolla on oma Bike Hotel Concept.

Safaritalo Iso-Syötteellä toimii moottorikelkkavuokraamo Arcticson, josta voi vuokrata moottorikelkan, Metsähallituksen uraluvan voi hankkia Syötteen luontokeskukselta tai netistäSafaritalo Iso-Syötteellä toimii myös laadukkaita kansainvälisiä naistenvaatteita myyvä Pietan Puoti, sekä urheilukauppa Urheilu Ankkuri. Tervetuloa ostoksille!

Majoitu mukavasti!
Syötteen Keskusvaraamon kautta sopivan majoituksen löytää helposti. Valitse joko hotelli, luksus sviitti, lomahuoneisto tai mökki, Syötteellä sinusta ja perheestäsi huolehditaan.

Katso Hiihtolomien ohjelma tapahtumakalenterista

 

Tervetuloa!