MINDY x Iso-Syöte Bike Park – tyttöjen pyöräsessarit

MINDYT tulee taas!

Edelleen alamäessä, hyvällä meiningillä ja täynnä uuden oppimisen ja itsensä ylittämisen riemua hyvässä porukassa. Talven naisten ja tyttöjen parkkisessareista tuttu MINDY viedään tänä kesänä Bike Parkiin.

Iso-Syöte Bike Parkista löytyy harjoittelualue ja 13 erilaista Bike Park reittiä isojen linjojen Flow-radoista ja hypyistä maastossa kulkeviin enduroreitteihin. Useat reitit mukautuvat ajajan taitotason mukaan, joten Mindyillä pääset monipuolisesti testaamaan omia rajojasi ja viemään omaa ajoasi seuraavalle levelille yhdessä valmentajan ja kannustavan jengin kanssa. Tapahtuman tavoitteena on tuoda mimmienergia tunturiin, oppia uutta, ylittää rajoja, ajaa paljon ja pitää hauskaa hyvässä jengissä.

Tapahtuma sopii kaikille alamäkipyöräilystä kiinnostuneneille, niin bikepark neitsyille, että kokeneemmille laskijoille. Kuskit jaetaan ryhmiin tapahtuman alussa taitotason mukaan.

Pelkkä osallistuminen 20€ sis. ohjaukset ja ohjelman. Tarvitset lisäksi voimassaolevan Bike Park lipun ja täysjoustopyörän, suojat ja full face-kypärän.

Katso lisätiedot ja ilmottaudu mukaan täällä.

 

Bike Park ohjaus
  • Iso-Syöte