Iso-Syöte Spring Jam

COLOURWEAR MODIFIED BANKED SLALOM

 

PIPE JAM hosted by Kalle Järvilehto

 

 

Iso-Syöte Spring Jam – Laske kovempaa kuin koskaan COLOURWEAR modified bankedissa ja voita palkintoja (kuten rahaa), bounaa pipessä nivelet äärirajoille ja voita huikeita tuotepalkintoja. Tämä uusi tulokas lumilautailutapahtumien rintamalla Iso-Syötteellä on täynnä keväistä laskumeininkiä pehmeän, vauhdikkaan ja sairaan pitkän modatun Bankedin ja Iso-Syötteen uuden minipipen merkeissä. Tapahtuma ei taatusti jätä kylmäksi ketään, ota kaverit mukaan ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä ja laskemisesta!

Tule testaamaan reisien maitohapon sietokyky ja selän taipuisuus tässä kevään parhaassa tapahtumassa. Laskeminen on tänä keväisenä viikonloppuna pääosassa, mutta sen lisäksi nautitaan tietenkin pehmeistä rinteistä, hyvästä seurasta ja livemusasta.

 

PALKINNOT:

 

COLOURWEAR Banked Slalomissa kisataan naisten ja miesten open sarjoissa, ja rahapalkinto koostuu osallistumismaksuista. Pääyhteistyökumppanimme COLOURWEAR on luvannut tuplata osallistumismaksuista koostuvan potin. Peli on siis simppeli; mitä isompi osallistujamäärä, sitä isompi potti rahaa on jaossa molemmissa sarjoissa!

Iso-Syöte Spring jam 2024
Iso-Syöte Spring jam 2024

Lue lisää ja ilmottaudu mukaan:

Iso-Syöte Spring Jam 20.-21.2024

  • Iso-Syöte
  • Iso-Syöte SnowPark