Koronavirus ja matkustaminen Syötteelle

Turvallinen lomailu Syötteellä on tärkeää alueemme yrityksille ja työntekijöille. Olemme koonneet alle ohjeita Syötteelle matkustaville sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ennen matkalle lähtöä tutustuthan THL:n ohjeisiin turvalliseen matkailuun kotimaassa. Huolehdi myös hyvästä käsihygieniasta ja noudata viranomaisten sekä paikallisten palveluntarjoajien ohjeita. Mikäli sairastut matkalla, tutustu Oulunkaaren kuntayhtymän toimintaohjeisiin ennen hakeutumista terveydenhuollon palveluihin.

Mitkä palvelut ja majoitukset ovat avoinna?
Löydät yritysten ajankohtaiset aukiolotiedot täältä. Voit myös käydä tarkistamassa ne yritysten omilta sivuilta.

Ovatko maastopyöräily- ja vaellusreitit avoinna?
Reitit, tulentekopaikat ja autiotuvat ovat avoinna. Tarkistathan enne maastoon lähtöä ajankohtaiset metsäpalovaroitukset. Metsäpalovaroituksen ollessa voimassa tulen teko tulentekopaikoilla ei ole sallittua. Ajankohtaista tietoa reiteistä löydät Metsähallituksen sivuilta Luontoon.fi.

Onko Syötteelle ja Pudasjärvelle turvallista matkustaa?
Yrityksemme noudattavat viranomaisten ohjeita ja hygieniatasoa on tehostettu. Samaa toivomme myös vierailtamme, näin voimme yhdessä estää taudin leviämistä ja samalla nauttia pohjoisen upeasta luonnosta! Syöte ja Pudasjärvi eivät ole olleet tähän mennessä epidemia-aluetta. Tarkista viranomaisten ajankohtaiset suositukset THL:n sivuilta.

Järjestetäänkö Syötteellä tapahtumia?
Järjestettävät tapahtumat voit tarkistaa tapahtumakalenteristamme.

Kuinka Syötteelle pääsee?
Parhaiten Syötteelle pääsee lumettomaan aikaan omalla autolla. Lähin lentokenttä löytyy Oulusta, jonne Finnair operoi päivittäin. VR:llä on myös päivittäisiä junayhteyksiä Ouluun. Oulusta Syötteelle kulkee myös arkisin bussiyhteys.