Iso-Syötteen huipulle reilussa kolmessa minuutissa

Julkaistu:

– Suomen eteläisimmän tunturin korkeimmalle huipulle kiidetään tulevaisuudessa tuolihissillä!

Hissiyhtiö Leitnerin kuusipaikkainen, upouusi ja huippumoderni tuolihissi tulee kiidättämään niin laskettelijoita, pyöräilijöitä kuin kävelijöitä ja sightseeing-asiakkaita Iso-Syötteen korkeimmalle huipulle vain muutamassa minuutissa. Jo useampia vuosia Iso-Syötteen asiakkaiden ja Terentjeffin yrittäjäsisarusten mielissä ja toiveissa elänyt tuolihissihanke on nyt totta. Investointia on valmisteltu Iso-Syötteellä lähes kolmen vuoden ajan, ja nyt kuusipaikkaisen tuolihissin rakennusprojekti aloitetaan kesällä 2024. Ensimmäiset asiakkaat kiitävät hissillä tunturin huipulle kaudella 2025-2026. 

Uuden tuolihissin avulla asiakkaat saavat entistä enemmän irti päivästään tunturissa. Uusi tuolihissi mahdollistaa päivän aikana useampia laskuja ja enemmän aikaa rinteessä. Suositut eturinteet pitenevät lähes puoleentoista kilometriin, ja uudella hissillä myös jyrkemmät takarinteet on saavutettavissa eturinteiden puolelta vain yhdellä nousulla. 

Lue lisää tiedotteesta: isosyote.fi