Syötteelle palkintosadetta World Ski Awardseista 2021

Julkaistu:

Hiihtokeskusten Oscar-palkintojen julkistaminen toi tunnustusta Syötteen alueen toimijoille. KIDE Hotelli palkittiin Finland’s Best Ski Hotel -palkinnolla ja Tunturihotelli Iso-Syöte nappasi Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon jo 9. kerran peräkkäin!

Suomen paras lasketteluhotelli löytyy nyt Iso-Syötteen juurelta. KIDE Hotellin myyntipäällikkö Juhani Ikosen mukaan erityisen palkinnosta tekee se, että voittajat ovat asiakkaiden äänestämiä.

– Voitto on ennen kaikkea osoitus siitä, että ajatuksemme aktiivilomailijaa aidosti palvelevasta hotellista on käynyt toteen. Sijaintimme rinteiden juuressa on täydellinen, mutta ehkäpä merkityksellisintä ovat ne pienet vierailun viihtyvyyttä parantavat asiat, kuten vaikkapa huonekohtaiset kuivauskaapit ja hyvät säilytystilat varusteille. Myös ravintola ja iso kuntosali täydentävät kokonaisuutta.

Lisäksi KIDE Hotelli oli ainoana suomalaisena hotellina ehdolla World’s Best Green Ski Hotel 2021 -kategoriassa, mikä itsessään on jo merkittävä saavutus.

– Olemme hotellilla tehneet valtavasti töitä kestävän kehityksen arvojen pohjalta, joten jo pelkästään kategoriassa ehdolla oleminen on meille suuri tunnustus, Ikonen sanoo.

Tunturihotelli Iso-Syöte jälleen Suomen paras boutique-hotelli

Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinto on matkannut Iso-Syötteen huipulle vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ja nyt myös 2021. Katkeamaton sarja vaikuttava, mutta hotellinjohtaja Juha Kuukasjärvi korostaa, että joka vuosi on aloitettava alusta ja noustava uudelle tasolle.

– Meillä on olemassa hotellille hienot kuoret ja ympärillä upea tunturiluonto, mutta henkilökuntamme on se, joka herättää kaiken eloon. Kiitos voitosta kuuluu siis ennen kaikkea henkilöstöllemme.

– Ensi vuonna tavoitteemme on olla maailman paras boutique-hotelli, Kuukasjärvi lisää.

Vuonna 2013 lanseerattu World Ski Awards on ainoa globaali taho, joka kannustaa ja palkitsee hiihtokeskuksiin liittyvää matkailua ja sen tekijöitä. Äänestys tapahtuu pääasiassa matkanjärjestäjien ja median tekemänä, mutta myös yksityishenkilöt voivat äänestää.

www.worldskiawards.com
www.hotellikide.fi
www.hotelli-isosyote.fi