Hiihtoloma ski-in KIDE Hotellissa

Julkaistu:

KIDE on aktiivisen elämäntavan yhdistävä hotelli Iso-Syötteen sydämessä, rinteiden juurella. Hotelli avattiin marraskuussa 2019 ja se on rakennettu alusta asti hyödyntäen Suomalaista puuta, laadukkaita yksityiskohtia, käytännöllisiä ratkaisuja ja modernia suunnittelua.

Kaikki palvelut löytyvät kävelymatkan päästä hotellilta. Lisäksi talvi- ja hiihtoreitit lähtevät aivan hotellin vierestä. Huoneista löytyy oma hyvin varusteltu keittiö, mukavasti kuivaus- ja säilytystilaa, sekä upea parveke tunturinäköalalla. Pehmeät Unikulman sängyt varmistavat palauttavat unet aktiivisen päivän jälkeen. Hotelliravintolana toimii italialaishenkinen ravintola Tovaglia. Hotellista löytyy myös tilava ja moderni kuntosali, sekä sauna.

Huoneet ovat kahden hengen huoneita, joihin saa myös lisävuoteen. Lisäksi hotellissa on perheille sopivia linkkihuoneita, joissa toisen huoneen saat -50% alennuksella. Huonehintoihin kuuluu aamiainen.

KIDE Hotellin asukkaille Iso-Syötteen hissiliput ovat edullisempia.

Varaa hiihtoloma KIDE Hotellista