Takaisin lajin pariin -viikonloppu

Julkaistu:

Kyllästytääkö korona? Onko harrastukset ja matkustelu jääneet? Ota vanha rakas lasketteluharrastus haltuun tämän viikonlopun aikana. Lupaamme takuuvarmasti hauskoja hetkiä lumisessa Iso-Syötteen tunturissa pe-su 5.-7.2.2021.

Takaisin lajin pariin-viikonlopun aikana otetaan laskuharrastus uudestaan haltuun! Viikonlopun aikana pääset keskittymään laskettelun tekniikkaan osaavan valmentajan johdolla, ja opit takuuvarmasti uutta! Voit joko lumilautailla tai lasketella. Tekniikan haastaminen tuo ihan uutta eloa harrastukseen ja antaa uusia ulottuvuuksia niin rinteessä, parkissa kuin puuterillakin. KIDE Hotelli ja Hiihtokeskus Iso-Syöte järjestävät yhteistyössä Takaisin lajin pariin- viikonlopun.

Paketti sisältää:

  • 2 yön majoituksen (pe-su) KIDE Hotellissa aamiaisella
  • Koko päivän hissilipun Iso-Syötteelle lauantaina ja sunnuntaina
  • Lounas hotelliravintola Tovagliassa lauantaina
  • Yhteensä 5h ohjausta ammattitaitoisen hiihdonopettajamme johdolla
  • KIDE Hotellin kuntosalin vapaa käyttö

Tässä on loistava joululahja esimerkiksi vaimolle tai kumppanille! Huomioimme tapahtumissamme viranomaisten ohjeistukset.

Katso lisää täältä.