Hiihtoloma 2021 Iso-Syötteellä

Julkaistu:

Kaikki tarvittava hiihtolomaa varten

Iso-Syöte ja KIDE Hotelli ovat valmistelleet hiihtolomapaketin sinulle, josta löytyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Paketin lisäksi sinua odottaa luminen tunturimaisema ja rinteet. Ski-in KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen sydämessä, premium paikalla palveluista. Iso-Syötteen rinteet sijaitsevat kiven heiton päässä hotellilta. KIDE huoneissa on oma hyvin varusteltu keittiö, hyvin säilytys- ja kuivaustilaa, sekä parveke tunturinäköalalla. Hotellissa on mahdollisuus itsenäiseen sisäänkirjautumiseen. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Nauti lomastasi täysin rinnoin kanssamme. Paketissa joustavat muutosehdot.

Aika: Vapaasti ostettavissa ajalle 22.2.-21.3.2021.

Pakettiin kuuluu:

  • 2 yötä KIDE Hotellissa (voit pidentää viipymääsi edullisesti)
  • Aamiainen
  • Kahden päivän hissiliput Iso-Syötteelle
  • Kuntosalin vapaa käyttö
  • Päivittäin kaakao rinnekahvila Vohviksessa tai Tovagliassa
  • Lumikenkien käyttö (3h/päivä)

Katso lisää ja varaa täältä