Pilates & jooga-viikonloppu tunturissa

Julkaistu:

Viikonloppu täynnä joogaa, pilatesta ja hyvinvointia  23.-24.1.2021

Oletko joogan, pilateksen ja kehonhuollon ystävä? Kiinnostavatko sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi, ottaen huomioon kehon sekä mielen? Jos vastasit kyllä, tämä viikonloppu on sinulle tehty! Tapahtuma järjestetään 23.-24.1.2021 Iso-Syötteen tunturimaisemissa. Yhteistyössä KIDE Hotel by Iso-Syöte, Beauty Center ja ohjaaja Ride Paularanta.

Luvassa on kaksi-päiväinen tapahtuma kokeneen ohjaajan johdolla, joka sisältää monipuolisesti kehoa huoltavia jooga- sekä pilastetunteja. Viikonlopun aikana saat kehon vireäksi ja samalla mieli lepää. Aikaa jää nauttia myös Iso-Syötteen tunturiluonnosta.

HUOM! Tunnit ovat avoimia tasoja. Olet siis tervetullut, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari lajien saralla. Tapahtumassa huomioidaan THL:n ohjeistus.

Katso lisää täältä.