Iso-Syötteen KIDE Hotelli ehdolla maailmanlaajuisessa World Ski Awards-tapahtumassa

Julkaistu:

Iso-Syötteen KIDE Hotelli on ehdolla maailmanlaajuisessa World Ski Awards-tapahtumassa kategoriassa ”World’s Best New Ski Hotel 2020” ja ”World’s Best Green Ski Hotel 2020”. Marraskuussa 2019 avattu uusi KIDE Hotelli on tehnyt historiaa, sillä aiemmin Suomen ski-hotellit ovat kilpailleet vain Suomen parhaan hotellin tittelistä. Nyt KIDE Hotelli on ylpeästi mukana kilpailemassa maailman parhaan ski-hotellin tittelistä!

World Ski Awards palkitsee vuosittain hiihtokeskuksia, resortteja ja lomakeskuksia erilaisissa kategorioissa nyt kahdeksatta kertaa. Asiakkaat saavat itse äänestää suosikkejaan ja voittaja valitaan annettujen äänien perusteella. Vuonna 2019 kilpailussa annettiin yhteensä yli 1,6 miljoonaa ääntä.

Palkintogaala järjestetään taas marraskuussa Itävallassa, jossa voittajat julkaistaan. Kategoriat ovat:

  • World’s Best Freestyle Resort 2020
  • World’s Best New Ski Hotel 2020
  • World’s Best Green Ski Hotel 2020
  • World’s Best New Ski Chalet 2020
  • World’s Best Ski Resort Company 2020
  • World’s Best Indoor Ski Resort 2020
  • World’s Best Ski Tour Operator 2020
  • World’s Best Ski Travel Agent 2020
  • World’s Best Heli-Ski Operator 2020
  • World’s Best Ski Transfer Operator 2020

Uudenlainen konsepti mahdollisti kisaan mukaan pääsyn

KIDE Hotellin uudenlainen konsepti on kiinnostanut myös maailmalla ja oli ratkaiseva tekijä, että hotelli pääsi mukaan näin nimekkääseen kategoriaan. KIDE Hotellin konseptissa yhdistyy eko- ja kiertotalous, digitaalisuus, sekä uudenlainen kumppanuus Pudasjärven kaupungin kanssa. KIDE Hotellin yhteydessä on uusi kokous- ja tapahtumatiloja tarjoava LumiAreena, joka on Pudasjärven kaupungin omistuksessa. Lisäksi hotellilla on erikseen oma ravintolatoimija. Kaikki kolme yritystä sulautuvat yhdeksi hulppeaksi kokonaisuudeksi Iso-Syötteen rinteiden juurelle. Kokonaisuus antaa puitteet tapahtumille, kokouksille ja elämyksille Iso-Syötteellä.

Myös KIDE Hotellin ekologiset arvot ovat osasyy miksi hotelli valittiin mukaan kansainväliseen kategoriaan. Hotellin arvojen lähtökohta on kestävän matkailuelämyksen tarjoaminen. Tämä tarkoittaa hotellin kauniin ympäristön sekä kansallispuiston suojelemista ja paikallisten toimijoiden tukemista. Lisäksi kestäviin tapoihin ja tekoihin kannustaminen on tärkeä osa hotellin toimintaa.

Lue lisää KIDE Hotellin ekologisuudesta täältä.

Digitaalinen hotelli on edelläkävijä

KIDE Hotelli hyödyntää uudenlaisia digitaalisia palveluita konseptissaan. Huoneisiin pääsee kirjautumaan mobiiliavaimella tai itse tehtävällä avainkortilla. Ylimääräiseltä kanssakäymiseltä voidaan siis tarvittaessa välttyä. Hotelli tarjoaa tarvittaessa myös vastaanottopalvelun. KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen sydämessä, rinteiden juurella. Suoraan hotellilta pääsee hyppäämään niin rinteeseen kuin kesäreiteillekin. Hotelli on huomioinut aktiiviset asukkaat tilavilla pyörien säilytystiloilla, sekä huoneissa on mukavasti säilytys- ja kuivaustilaa. Moderni hotelli edustaa aktiivisuutta ja käytännöllisyyttä, hotellin mukavuutta unohtamatta.

Hiihtokeskus Iso-Syöte myös ehdolla

Hiihtokeskus Iso-Syöte on myös ehdolla Suomen paras hiihtokeskus 2020-kategoriassa. Iso-Syöte on voittanut kilpailun jo kolmena aikaisempana vuonna. Palkinto jaetaan World Ski Awards -tapahtumagaalassa Itävallassa. Aitous on ollut Iso-Syötteen arvojen lähtökohta ja Iso-Syöte on kiitollinen lojaaleille asiakkaille, joiden ansiosta voitto on ansaittu menneinä vuosina.

Lue lisää World Ski Awardseista täältä.

Äänestä ”World’s Best New Ski Hotel 2020″ täällä.

Äänestä ”World’s Best Green Ski Hotel 2020” täällä.

Äänestä ”Finland’s Best Ski Resort 2020” täällä.