Syötteen matkailukeskuksen palvelut auki lähes normaalisti

Julkaistu:

Valtioneuvosto totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3.2020, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Linjauksessa esimerkiksi ravintoloissa, kahviloissa ja hotelleissa käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eikä hiihtokeskusten rinneympäristöä lueta yleiseksi paikaksi. Tähän ohjeeseen nojautuen Syötteen matkailukeskus pysyy avoimena.

Palvelemme asiakkaitamme:

  • Hiihtokeskusten rinteet ovat auki (Iso-Syöte ja Pikku-Syöte)
  • Ladut ovat avoinna ja huippukunnossa
  • Ravintolat ja kahvilat ovat avoinna
  • Alueen hotellit ovat avoinna
  • Mökkien vuokraus jatkuu

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme vointi on meille erityisen tärkeää, joten olemme tehostaneet THL:n (linkki: https://thl.fi/fi/) ohjeiden mukaan siivousta ja ohjeistamme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota muun muassa käsihygieniaan.

17.3.2020 voimaan tuleva valmiuslaki mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Me Syötteellä seuraamme sen myötä tulevia päätöksiä ja toimimme niiden mukaan. Mahdollisista muutoksista toimintaamme tiedotamme omissa nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa.