Iso-Syötteen potentiaali ja toimijoiden usko matkailuun houkuttelivat Juhani Ikosen tunturiin

Julkaistu:

Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja Huoneistohotelli Kide Oy:n tuore myyntipäällikkö Juhani Ikonen on vankkumaton Syöte-fani.

– Syöte on monipuolinen ja kehittyvä matkailukeskus, jossa uskotaan matkailun voimaan myös tulevaisuudessa. On hienoa nähdä, miten toimijoiden lisäksi kaupunki on mukana kehittämässä aluetta. Iso-Syötteellä on valtavasti potentiaalia: upea luonto, hienot rinnealueet, Suomen parhaimmistoa oleva maastopyöräverkosto ja loistava sijainti lähellä Oulua antavat mielettömästi mahdollisuuksia.

Ikonen on työskennellyt matkailualalla vuodesta 2012 saakka. Pyöräilyä valmentava mies on suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulu tutkinnon Rovaniemellä. Matkanjärjestäjien tarpeista ja odotuksista hyvinvointimatkailussa tehty gradu innosti pyrkimään kansainvälisiin myyntitehtäviin. Juhani kertookin odottavansa uudessa työssään juuri uusien ihmisten ja kohtaamista, sekä tapahtumakehitystyötä.

Ikosen perheeseen kuuluu vaimon lisäksi 5-vuotias poika ja 9-vuotias tyttö. Muhoksella asuvalle ja monipuolisesti liikuntaa ja ulkoilua harrastavalle perheelle Iso-Syöte on entuudestaan hyvin tuttu paikka.

– Iso-Syöte on helppo ja turvallinen keskus viettää aikaa yhdessä koko perheen kanssa. Lumimaan alue on loistava lapsille, toisaalta aikuisille löytyy haastavampaa laskettavaa aivan vierestä. Lisäksi kaikki tarvittavat palvelut, hiihtoladut mukaan lukien ovat kävelyetäisyydellä rinteistä.

Oulusta kotoisin oleva Ikonen on matkannut ja tehnyt töitä maailmalla jo nuoresta. 17-vuotiaana Amerikan Alabamassa perustettu markkinointiyritys oli ensimmäinen oppikoulu työnteon ja myynnin maailmaan. Myöhemmin ura on edennyt matkailun parissa Suomessa, sekä myyntimatkoilla maailmalla. Keväällä auennut myyntipäällikön paikka tuntui Juhanista heti tavoittelemisen arvoiselta.

–  Hotellissa kaikki on huolella mietitty asiakkaan näkökulmasta. Konsepti on mielenkiintoinen: moderni, jossa teknologiaa todella hyödynnetään vierailijan lomaa helpottavalla tavalla. Aktiivinen ja kehittyvä alue tekee myynti- ja tapahtumatyöstä palkitsevaa ja mielekästä.

Ota yhteyttä Juhaniin:
juhani.ikonen@isosyote.com
0505810530