Voita viikonlopun huoneistomajoitus Syötteen tunturissa!

Julkaistu:

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa viikonlopun majoituksen 2-4 hlö huoneistossa Syötteen tunturissa. Arvonta suoritetaan tällä sivulla osallistuneiden kesken 30.4. Majoituslahjakortti on voimassa toukokuun alusta syyskuun loppuun, poislukien juhannus.

Syöte on koko perheen tunturialue, jossa Sinua palvelevat kaksi keskusta Iso-Syöte ja Pikku-Syöte, sekä Syötteen kansallispuisto. Syötteeltä löydät yhteensä 27 rinnettä, Suomen pisimmän Snow parkin, Freeride parkin, Lasten lumimaan, sekä Suomen ainoan tunturikoulun, joka mahdollistaa lapsiperheille viettää aikaa tunturissa loma-aikojen ulkopuolellakin. Syötteen majoitustarjonta on korkeatasoista ja tapahtumia ja tekemistä on ympäri vuoden.

Täyttämällä oheisen lomakkeen osallistut arvontaan. Tervetuloa viihtymään!

[gravityform id=”26″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]