Sami Kuronen ja Syötteen houkutukset

Julkaistu:

Sami Kuronen perheineen vieraili Syötteellä tammikuun lopulla Lauri Salovaaran The View-  näköalahuoneistossa, sekä Hotelli Iso-Syötteen uudessa Aurora-sviitissä. Samin perheen keväinen reissu sai aikaan hymyä ja vahvan suosituksen. Sami ja hänen tyttärensä lähtivät matkaan Helsingistä lentämällä Ouluun, josta jatkoivat matkaa vuokra-autolla. Matka sujui todella kätevästi, lapsen kanssa matkustettaessa 2h autossa vs. 10h autossa on iso ero. Syötteelle tulee matkaa Oulusta 145 km. Samin puoliso Mirkka puolestaan ajoi lastensa kanssa Jyväskylästä 478 km matkan ja maisema muuttui täysin sinä aikana.

Perhe kävi laskettelemassa Iso-Syötteen rinteillä päivittäin, jotka olivat Samin mukaan 10+ kunnossa. Illat oli mukava keskittyä nauttimaan majoituksesta ja yhdessäolosta. Sami suosittelee Syötettä etenkin lapsiperheille ja pariskunnille, Syötteen valttina ovat satumaiset maisemat jotka häikäisevät viimeistään silloin kun noustaan autolla tunturin lakea kohti. Syöte on ainoa paikka Suomessa, jossa molempien tunturien päälle on rakennettu hotellit ja mökkimajoitusta.

Sami Kurosen Syötteen houkutukset Top 3:

  1. Syötteen AfterSki kaikilla herkuilla ja Hotelli Iso-Syötteen illat tapahtumaviikonloppuina
  2. Hotelli Iso-Syötteen Kotkanpesä sviitti – tämä täytyy vielä kokea
  3. Syötteen husky- ja moottorikelkkasafarit, kuten kelkkailu revontulien alla

The View Iso-Syöte on näköalahuoneisto Iso-Syötteen huipulla,  sen varustelu on huippuluokkaa. Tämä näköalahuoneisto on todellinen ski-in / ski-out -huoneisto, sillä rinteeseen pääset suoraan omalta pihalta. Kaksi kausikorttia kuuluu hintaan. Hotelli Iso-Syötteen Aurora sviitit ovat valmistuneet 2016 – 2017 talvikaudelle ja niissä kaikissa on ulkoporeallas, jonka yllä lämmitetty lasikatto revontulien tarkkailuun. Tämän lisäksi kaksikerroksisissa sviiteissä on oma sauna. Hotelli Iso-Syötteen kevätkauden artisteissa nähdään mm. 25.3 Klamydia, 14.4 Pete Parkkonen, 15.4 Suvi Teräsniska.