Hotelli Iso-Syöte neljännen kerran Suomen paras boutique hiihtohotelli World Ski Awardseilla

Julkaistu:

Hotelli Iso-Syöte voitti neljännen kerran peräkkäin Suomen paras boutique hiihtohotelli palkinnon kansainvälisessä World Ski Awards kilpailussa. Palkinto jaetaan vuosittain Itävallan Kizbühelissä pidetyssä gaalassa. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ympäri maailmaa äänestävät mielestään parasta hotellia ja hiihtokeskusta eri kategorioissa. Tänä vuonna Wold Ski Awards keräsi yli 6 miljoona äänestäjää.

”Finland’s best Boutigue Ski Hotel palkinto on meille hieno saavutus” toteaa yrittäjä Juha Kuukasjärvi. ”Tämä on palkinto niin yrittäjälle kuin henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille pitkäjänteisestä työstä. Ensimmäisen palkinnon myötä olemme pyrkineet tekemään entistä enemmän töitä parantaaksemme edelleen elämystä, jonka asiakas kokee hotellissamme.
Menestyäksemme myös tulevaisuudessa avaamme viikon kuluttua (3.12.) 10 uutta Aurora sviittiä. Sviittien ja siihen liittyvän peruskorjauksen myötä, uskomme että brändimme pienenä hiihtohotellina edelleen vahvistuu niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla.”

Hotelli Iso-Syöte ja Kotkanpesä sviitti on herättänyt kansainvälistä huomiota aikaisemminkin, Brittilehti Telegraph on listannut Kotkanpesä sviitin maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi ja matkailupalvelu Tripadvisor on valinnut Hotelli Iso-Syötteen Pohjois-Suomen parhaaksi hotelliksi.

Kotkanpesä