Hotelli Iso-Syöte avaa sviittikerroksen

Julkaistu:

Hotelli Iso-Syöte avaa 10 Aurora -sviittiä tunturin huipulle nykyisen hotellin päälle joulukuussa. Avajaisia vietetään 3.12. Hotellille valmistuvat Aurora -sviitit tarjoavat tunturinäköalan Iso-Syötteen huipulta. Kaikissa sviiteissä on vesikiertoinen ulkoporeamme, jonka päällä on lämmitetty lasikatto revontulien tarkkailuun, sekä sauna. Sviiteissä yöpyy hyvin jopa nelihenkinen perhe.

Hotelli Iso-Syötteellä on myös suunnitteluvaraus Syötteen tunturin juureen, jonne on tarkoitus rakentaa Aurora -apartments Ski-Inn huoneistot tulevina vuosina, sekä tilaa kauppaliikkeille. Ski-Inn huoneistot tulevat Iso-Syötteen rinteiden välittömään läheisyyteen ja niihin voi laskea suoraan rinteestä.

Syötteen matkailukeskus on parhaillaan esillä SkiExpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Hiihtokeskus Iso-Syötteellä on Suomen pisin SnowPark, FreeridePark ja Lumimaa lapsille. Hiihtokeskuksen monipuolisuus, lumivarmuus ja asiantuntijuus on löydetty ammattilaispiireissä ja mm. Uusi-Seelantilainen valmennusryhmä tulee tulevana talvena harjoittelemaan Iso-Syötteelle kahdeksi kuukaudeksi. Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen rinteiden lumetus käynnistyy tänään 4.11.

Pikku-Syötteellä oleva tunturikoulu mahdollistaa harrastamisen ja pitkät harjoittelujaksot kaikille alakouluikäisille lapsille tarjoamalla tunturikoulun, jossa oppilaat voivat käydä koulua normaalin ala-asteen tapaan perheen viettäessä aikaa tunturissa. Palvelu on otettu positiivisesti vastaan mm. mökin omistajien joukossa, Syöte on ainoa paikka jossa voi viettää aikaa koulujen lomien ulkopuolellakin lasten opiskellessa tunturikoulussa. Pikku-Syötteellä toimii nuorisokeskus ja hotelli, joka tarjoaa koko perheelle sopivaa majoitusta ja laskettelukeskuksen hotellin välittömässä läheisyydessä.

Syötteen kansallispuistossa on retkeilyreittejä talvi-aktiviteetteihin ja tulevana talvena avataan uusia reittejä fatbike-pyöräilyyn, sekä lumikenkäilyyn. Kansallispuistossa on myös kävelijöille kunnossapidettyjä reittejä talvisaikaan, sekä latukahviloita ja suosittuja taukopaikkoja reittien varrella. Syöte viettää talvikauden avajaisia itsenäisyyspäivän viikonloppuna, teemana on koko perheen pikkujoulut.

Lisätietoja:

Juha Kuukasjärvi, omistaja, Hotelli Iso-Syöte , puh. 040-5123747
Soile Pitkänen, projektipäällikkö, Syötteen Matkailuyhdistys ry, puh. 044-0204262
Jussi Kiiskilä, aluejohtaja, Hiihtokeskus Iso-Syöte, puh. 050-5435408
Heidi Ylläsjärvi, markkinointi- ja liiketoimintapäällikkö, puh. 044-786 8880