Kokemuksia Kaamoksessa – Seminaari erilaisuudesta ja sen kohtaamisesta

Julkaistu:

Kovalainen_Pekka_Hyysalo_2

Pekka Hyysalo puhumassa erilaisuudesta Pikku-Syötteellä

Nuorisokeskus Pikku-Syöte järjestää Kokemuksia Kaamoksessa seminaarin 22.-23.11.2016 lapsi- ja nuorisotyön ammattilaisille. Kokemuksia Kaamoksessa seminaari tarjoaa uusia työkaluja erilaisuuden kohtaamiseen etenkin lapsi- ja nuorisotyön parissa työskenteleville mutta myös muille asiasta kiinnostuneille.

Seminaari toteutetaan luentoina, yhteisinä työpajoina sekä osallistavina keskustelutilaisuuksina. Puhujina ovat mm. Timo Latomaa (FM ja KM), joka luennoi  aiheesta ”Mitä kokemus tarkoittaa yksilölle?” sekä entinen lumilautailija, FightBack-tarinan luonut Pekka Hyysalo, joka kertoo omista kokemuksistaan otsikolla ”Miten minun erilaisuuteni on koettu?”.

Seminaari järjestetään Hotelli Pikku-Syötteellä Pudasjärvellä 22.-23.11.2016 yhteistyössä Suomen Setlementtiliiton, Vuolle Setlementti ry:n sekä Suomen nuorisokeskusyhdistys ry:n kanssa Barents on my mind –tapahtumatuen avulla. Seminaari on kaikille avoin ja seminaarin osallistumismaksu sisältää seminaariohjelman sekä majoituksen ja ruokailut.

Seminaarin ohjelma ja lisätietoja