Pärjänjoen Rivertubing – pieni iso elämys.

Julkaistu:
Rivertubing Syöte Jonna

Tule nauttimaan Syötteen luonnosta ja hiljaisuudesta ystävien kesken Pärjänjoen idylliseen maisemaan Rivertubeillen.

Noin viiden kilometrin jokiretken aikana tunnet olevasi luonnon kanssa yhtä ja vaikka mukana olisi isokin porukka voit kokea olevasi täysin omassa rauhassasi. Reitillä on pari reippaampaa koskenpätkää , rauhallisia virtoja sekä  tyyniä suvantoja. Hiljaisuudessa kulkeva yksin istuttava ”kanootti” mahdollistaa myös sen että voit nähdä eläimiä luonnossa  esim. poroja tai  joutsenia. Tervetuloa rentoutumaan ja rauhoittumaan J

Syötteen Eräpalvelut vievät Lapin luontoon. Olemme johtava eräpalveluiden tarjoaja Syötteen alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluita sekä yksityisasiakkaille, että b-to-b-palveluna. Kaikki eräpalvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaiden toiveiden ja aikataulujen mukaisiksi.

Syötteen Eräpalvelut