Monenlaista mukavaa Iso-Syötteellä

Julkaistu:

Iso-Syötteellä voi touhuta monenlaista mukavaa laskettelun ja hiihdon lisäksi!

Hotelli Iso-Syötteen Arctic Spa’ssa voi käydä uimassa hotellin 14-metrisessä altaassa ja nautiskella maisemista ulkoporeammeissa. Altaille pääsee heti vastaanoton auettua klo 8 amuisin, ja altaat suljetaan klo 21. Saunat ovat lämpiminä klo 17-21. Sesonkiaikaan iltaisin altailla voi olla paljon väkeä, mutta päivällä altaille mahtuu hyvin polskimaan ja poreilemaan.

Arctic Spa’n tiloissa toimii kosmetologiyrittäjä Anna Partanen, joka tarjoaa myös kauneudenhoitoja ja hierontoja. Vapaita aikoja voi tiedustella hotellin vastaanotosta tai Annalta, email arcticspa@isosyote.fi. Annalle voi myös soittaa, mutta esim. hoitojen aikana Anna ei voi vastata puhelimeen. Annan puhelinnumero on 040-5201192.

Hotellin vastaanotosta voi vuokrata pulkkia ja lumikenkiä, ja hotellin pulkkamäellä sijaitsevaa makkaranpaistokotaa saa käytää vapaasti. Kodan avaimen saa hotellin vastaanotosta panttia vastaan, ja takkapuitakin voi ostaa mukaan eräpusseittain.

Vastaanotosta voi kysellä viikko-ohjelman lähtöjä safareille – tarjolla on kelkkasafeita, poroajeluja, huskyajeluja, pilkkiretkiä ja paljon muuta. Kaikki lähdöt tapahtuvat kätevästi hotellin aulasta.

Niin ja laskettelukamppeissa voi tulla ujostelematta ravintolaan, tervetuloa herkuttelemaan!

t. Katariina vastaanotosta