Leirikoulukausi alkaa Pikku-Syötteellä

Julkaistu:

Kevät tuo auringon mukana myös leirikoululaiset Pikku-Syötteelle.

Pikku-Syötteen Taikatunturin leirikouluissa on monta erilaista teemaa jonka mukaan ryhmät valitsevat haluamansa leirikoulukokonaisuuden.

Yhtenä esimerkkinä teemoista on -Sosiaaliset taidot- jossa hauskan yhteistoiminnan varjolla opitaan ryhmätyöskentelytaitoja, vuorovaikutusta ja sosiaalista kanssakäymistä. Harjoitukset tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden ylittää omia rajojaan ja oppia tuntemaan uusia puolia itsestä ja luokkakavereista. Tärkeää on saada kokemuksia osallisuudesta ja yhdessä tekemisen mahdollisuuksista. Vaikka aktiviteetit on jaettu teemoittain voivat leirikoululaiset silti valita leirilleen minkä aktiviteetin tahansa Pikku-Syötteen monipuolisesta aktiviteettivalikoimasta.

Leirikoulu on koko luokan yhteinen seikkailu. Taikatunturin leirikoulussa voit kokea elämyksiä kaikkina vuodenaikoina, mielenkiintoista ja innostavaa yhteistä tekemistä löytyy ympäri vuoden. Leirikoulun taika syntyy siitä voimasta ja niistä väreistä, jotka Suomen luonnon neljä vuodenaikaa tarjoavat.

Katso lisätietoja

Pikku-Syöte on yksi Suomen kymmenestä Opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.