Elämää huskylaumassa

Julkaistu:

Huskyjen maailmassa vallitsee selkeä hierarkia. Jokaisessa häkissä on yksi koira joka johtaa sen häkin järjestystä ja kaikkien huskyjen ylimpänä pomona on tällä hetkellä Elmeri.

Elmeri on huskyista  yksi rauhallisin, tosille tasapuolinen, aina ystävällinen ja sisäisesti vahva  johtaja joka matalalla ulvonnallaan pyrkii rauhoittamaan muita jos tarhalla meinaa olla levotonta. Elmerin yläpuolella arvojärjestyksessä on ihminen. Jotta ihminen ansaitsee tuon arvokkaan johtajan paikan on hänen oltava myös lempeä, vahva, tasapuolinen, ystävällinen ja ansaittava tuo paikkansa.  Jokainen tarhamme koira on yksilöllinen ja omalla erityisellä tavallaan rakastettava luontokappale. Esimerkkeinä Prinsessa-Helen perheineen kuuluvat herkkiin yksilöihin joita ei kannata komentaa kovalla äänellä.

Toope taas on hieman raggari vaan kaipaa kovasti hellyyttä niin kuin muutkin. Laumassamme vierailee joskus koiria ja ihmisiä jotka eivät kuitenkaan jää pysyvästi tarhalle asumaan. Koska koirien elinikä ei ole yhtä pitkä kuin ihmisten niin surujakin luopumisen vuoksi on. Jos joku on tarhallamme pitempään ja sitten poistuu, näkyy se laumassamme hetken kaipauksena ja joskus kun esim. pitkään tarhalla ollut työharjoittelija lähtee jatkamaan elämäänsä muualla niin lauma ikävöi hetken.

Huskytarhan elämässä on iloja ja suruja vaan iloisen, lämpimän vastaanoton ja koirien pyyteettömän rakkauden voi kokea jo lyhyelläkin vierailulla. Kaikki ovat tervetulleita, jokainen on arvokas. Tällä hetkellä vieraille suosituin häkki on  kahdeksan noin kolmen kuukauden ikäisen huskypennun asuinpaikka. Tervetuloa moikkaamaan!

Syötteen Eräpalvelut vievät Lapin luontoon. Olemme johtava eräpalveluiden tarjoaja Syötteen alueella Pohjois-Pohjanmaalla. Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluita sekä yksityisasiakkaille, että b-to-b-palveluna. Kaikki eräpalvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaiden toiveiden ja aikataulujen mukaisiksi.

www.syotteenerapalvelut.fi