Hollywood-tähdet viihtyivät Syötteellä

Julkaistu:

Myös Hollywood-tähdet viihtyvät Syötteellä.

Oulussa on viime päivinä kuvattu lyhytelokuvaa, joka on nimeltään the Great Escape. Elokuvaa tähdittävät televisiosta tutun Pako-sarjan tunnetut näyttelijät Wentworth Miller, Amaury Nolasco ja Robert Knepper sekä palestiinalaislähtöinen Oulussa viihtyvä Rami Al-Husseini, tutummin Rami Jaber. Wentworth Miller ei ollut mukana Oulun kuvauksissa. Oulun lisäksi elokuvaa kuvataan Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Aikaisemmin Suomeen saapunut Amaury Nolasco vieraili Rami Jaberin kanssa Syötteellä viime keskiviikkona 10.2.2016 Herrat ihastuivat alueeseen niin paljon, että he halusivat tulla käymään uudelleen ja esitellä alueen myöhemmin Ouluun saapuneelle näyttelijä Robert Knepperille. Toinen vierailu toteutettiin eilen maanantaina 15.2.2016.

Amaury Nolasco lähdössä poroajelulle
Amaury Nolasco lähdössä poroajelulle
Rami Jaberilla ja Amaury Nolascolla oli hauskaa poronsarvien kanssa.
Rami Jaberilla ja Amaury Nolascolla oli hauskaa poronsarvien kanssa.
Moottorikelkkailu ja porot kiinnostivat vieraita.Hotelli Iso-Syötteen yrittäjä Juha Kuukasjärvi vei vieraat tutustumaan Syötteen porotilan elämään.
Moottorikelkkailu ja porot kiinnostivat vieraita.Hotelli Iso-Syötteen yrittäjä Juha Kuukasjärvi vei vieraat tutustumaan Syötteen porotilan elämään.

Yle:n haastattelussa Nolasco kuvaili Syötettä mm. paratiisiksi. ”Vierailu on saanut erittäin paljon huomiota myös tuolla sosiaalisessa mediassa. Ja uskonpa, että tällä on erittäin positiivisia vaikutuksia alueen tunnettuisuuden lisäämisessä. Tällaisten vierailujen hintaa ja markkinoinnillisia vaikutuksia on erittäin vaikea arvioida rahassa, mutta tuskin tällainen kokonaisuus onnistuisi ihan pienellä budjetilla ” kertoo Syötteen Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Rauno Kurtti.