Joululoman kohokohdat Iso-Syötteeltä

Julkaistu:

Tunturi oli joulun ja vuodenvaihteen ajan täynnä iloisia lomalaisia. Iso-Syötteen rinnetapahtumat vetivät innokkaita osallistujia ikään ja taitotasoon katsomatta. Suurin osa rinteissä ja niiden lähistöllä liikkuneista ryhmistä näytti koostuvan perheistä joissa mukana touhussa olivat kaikki, vauvasta vaariin!

Lasten suosikkitapahtumat lomalla olivat Mustin ja Lystin järjestämät kilpailut ja Uuden Vuoden retki. Maskottiporot järjestivät viikon mittaan laskettelu- ja rattikelkkakilpailuja, joissa kaikki osallistujat palkittiin hienoista suorituksista makeilla palkinnoilla. Kilpailuissa tunnelma oli katossa ja huikeita kilpailusuorituksia nähtiin päivittäin. Myös maskottiporojen järjestämä retki sai huippusuosion! Lumimaan alueella järjestetyllä retkellä 3-8 vuotiaat lapset pääsivät ratkaisemaan jännittävää arvoitusta, jonka ratkaisu huipentui hienoon ilotulitukseen! Retkiä järjestetään jälleen hiihtolomilla, lue lisää Lapsiperheille-osiosta.

Lysti_laskettelu_Iso-Syöte
Lysti ja kaveri mäessä. Kuva: Matt Slocombe

 

Koko perheen voimalla kilpailtiin SuomiSlalom pujottelussa kakkos rinteessä, kertoimien avulla tässä kisassa pärjäsivät sekä lapset, että aikuiset. Perheet olivat liikkeellä myös uuden vuoden aattona kun laskettiin perinteinen soihtulasku. Laskussa oli mukana yli sata innokasta osallistujaa, suurin osa lapsia. Moni laskijoista oli osallistunut jo edellisinä vuosina, mutta monelle kerta oli ensimmäinen, ja niin ollen erityisen jännittävä. Toista tuhatta ihmistä oli katsomassa laskua sekä vuoden vaihteen huipentanutta ilotulistusta.

Eturinteillä nähtiin upea ilotulitusshow Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmelan toimesta. Kuva:Niko Häggman
Eturinteillä nähtiin upea ilotulitusshow Iso-Syötteen rinnepäällikkö Vesa Salmelan toimesta. Kuva:Niko Häggman

 

Parkkikansaa viihdytti ennen vuoden vaihdetta järjestetyt Iltasessarit, joissa laskijat jäivät haikkaamaan parkkia hissien mentyä kiinni. Musiikiin soidessa ja jätkänkynttilöiden loisteessa toistakymmentä laskijaa piti hauskaa ja esitteli taitojaan paikalle saapuneelle yleisölle. Grilli oli kuumana, eivätkä laskijat olisi millään malttaneet lopettaa! Uuden vuoden aattona kilpailtiin ensimmäinen IS Tour, jossa parhaat palkittiin huippupalkinnoilla. IS Tour jatkuu helmikuussa. Lue lisää ja katso kuvat SnowParkin tapahtumista www.isosyotesnowpark.com

Iso-Syöte SnowPark_IS Tour 3
IS Tourissa kisattiin tällä kertaa reililaskussa. Kuva: Niko Häggman

 

Hyvää_uutta_vuotta_Iso-Syöte