Iso-Syöte on lapsiperheiden lempipaikka

Julkaistu:

Iso-Syöte on paras hiihtokeskus perheille! Meiltä löydät kompaktisti kaikki lapsiperheiden palvelut. Sekä huippusesongin hulinassa, että hiljaisempina viikkoina Iso-Syöte tarjoaa aina parasta lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Tälle kaudelle laajennettu lasten Lumimaa kutsuu sekä laskettelevat, lautailevat että vielä vasta pulkkailevat lapset hauskanpitoon! Maskottiporot Musti ja Lysti toivottavat tervetulleeksi alueelle ja antavat rapsuttaa korvan takaa jäkäläpalleroa vasten. Lumimaasta löytyy neljä rinnettä joista jokainen on erilainen. Uusin, joulukuussa 2015 avattu mäki on puolen kilometrin mittainen ja huikean leveä! Siinä on hyvä harjoitella ensimmäisiä kurveja tai vaikka hioa taitoja hiihdonopettajan kanssa. Yhdestä Lumimaan rinteestä löytyy hypyistä ja reileistä kiinnostuneille viikareille (ja isille) suunniteltu MiniStreet, toisesta pujottelurata nuorille kilpailijanaluille. Lumimaan suosituin rinne on kuitenkin Mustin ja Lystin Seikkailureitti. Se kiemurtelee metsän siimeksessä ja kätkee sisäänsä hurjan määrän hauskaa opittavaa, pieniä ja isoja yllätyksiä, salareittejä ja jänniä tarinoita.

Rinteiden lisäksi Lumimaassa on pulkkamäki, leikkipaikka, makkaranpaistokota ja poroaitaus. Sieltä löytyy myös lastenhoitopaikka Hippula, jonne perheen pienimmät voivat mennä leikkimään tai vaikka päiväunille lastenhoitajien valvovan silmän alle. Hippulassa ei ole alaikärajaa.

Lumimaan hissit:

  • Upouusi ankkurihissi
  • Sompahissi
  • Naruhissi- ilmainen kaikille!
  • Taikamattohissi- ilmainen kaikille!

Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Iso-Syötteellä ilmaiseksi: Lumimaassa itsekseen, muissa rinteissä maksavan aikuisen seurassa.

Iso-Syöte tarjoaa rinteiden lisäksi hyvät oheispalvelut lapsiperheille. Olemme listanneet teille mm. mökki- ravintola ja matkustussuositukset. Lue lisää lasten Iso-Syötteestä täällä.