FreeKing Riden 2016 kuninkaaliset on kruunattu!

Julkaistu:

Iso-Syötteellä laskettiin jälleen lauantaina Freeride Parkin kuninkuudesta. Myös viime kauden kuningatar ja kuningas olivat saapuneet paikalle puolustamaan kruunujaan. Tämän kauden uutuutena kilpailussa oli juniorisarja, johon osallistui kymmenkunta kilpailijaa.

Lauantai valkeni valkoiseksi, mutta lumisateettomaksi talvipäiväksi. Asteet olivat juuri ja juuri pakkasen puolella ja paikalle saapunut yleisökin tarkeni hienosti. Tapahtuman järjestänyt Ystävällinen Kaunohiihtoseura piti huolen että kilpailijoille ja yleisölle riitti makkaraa ja kuumaa mehua lämmikkeeksi. Lisäksi alueella pääsi testaamaan suksia Lajikumppaneiden toimesta.

Lumitilanne oli edelliskausiin verrattuna keskinkertainen, mutta onneksi uutta lunta oli kilpailuviikolla satanut reippaasti. Kilpailijoilta nähtiinkin jälleen kerran upeita suorituksia jotka saivat yleisön sekä haukkomaan henkeään, hurraamaan, että repeämään nauruun!

Kilpailun alunperäinen tarkoitus luoda yhteinen tapahtuma sekä kokeneille isojen vuorten valloittajille, uutta koulukuntaa edustavalle nuorisolle että pohjoisen kukkuloilla viihtyville mäkimiehille (– ja naisille!) onnistui jälleen upeasti! Osalla porukasta kokemusta vapaalaskusta ei juuri ollut, mutta kannustavassa ilmapiirissä kaikki onnistuivat loistavasti.

Päivän sykähdyttävimmät hetket koettiin ehkäpä kuitenkin juniorisarjassa, jossa näiltä pelottomilta nuorilta lahjakkuuksilta nähtiin huikeita, kekseliäitä ja hauskoja laskulinjoja!

Kilpailun jälkeen päivää vietettiin ensin lounaan, sitten saunojen ja illallisen merkeissä. Tapahtuma huipentui palkintojen jakoon. Molemmat viime vuoden kuninkaalliset taistelivat kruunuistaan ja se kannatti! Sekä Sanna Kyllönen, että Eetu Rintamaa kruunattiin ansaitusti jälleen Iso-Syöte FreeKing Riden kuninkaallisiksi! Juniorin kruunun sai huikea Topi Kuivalainen!

 

Iso-Syöte FreeKing Ride 2016 kokonaistulokset:

Miehet

 1. Eetu Rintamaa
 2. Paul Siljama
 3. Aleksi Patja
 4. Antti Toiviainen

5.-8. Kari Koivisto, Olli Karppinen, Atte Heikkilä, Mika Kankainen

Naiset

 1. Sanna Kyllönen
 2. Sanna Kaivantola
 3. Riikka Keskiaho
 4. Elina Kemi

Juniorit

 1. Topi Kuivalainen
 2. Totti Pahkala
 3. Liina Kuivala
 4. Sameli Kuusisto

5.-6. Tuukka Pahkala, Iisko Kuusisto

Erikoismaininnat

Antti Toiviainen – Monoski!

Ellu Kemi – Itsensäylittäjä!

Jukka Räsänen -Setämies!

Vapaalaskua parhaimmillaan pehmeässä metsässä
Vapaalaskua parhaimmillaan pehmeässä metsässä

 

Iso-Syöte_FreeKing2016_IloinenElina (web)
Iloinen Elina onnistuneen laskun jälkeen.

 

Kisassa nähtiin isoa ilmaa ja hienoja temppuja!
Kisassa nähtiin isoa ilmaa ja hienoja temppuja!
JR kingi, Queen ja King 2016
JR kingi, Queen ja King 2016