Iso-Syötteen kausi on käynnissä

Julkaistu:

Viikonloppuna 28.-29.11. päästiin aloittamaan hiihtokeskus Iso-Syötteen laskukausi! Talvinen sää muuttui viikon lopulla lauhanlaiseksi, siitä huolimatta avatussa 9-rinteessä kautta korkkaili satakunta laskijaa.

Iso-Syötteen uusi parkkimanageri, Uusi-Seelantilainen Matt Slocombe oli asentanut tiiminsä kanssa rinteen laitaan 6 reiliä ja pressiä parkkilaskijoiden iloksi. Nuoret lumilautailijat ja new school laskijat jaksoivatkin liukua putkilla aamusta iltaan. ”Älyttömän hauskaa päästä mäkeen, vaikka keli vähän kostea onkin”- eräs heistä kommentoi.

Rinnepäällikkö Vesa Salmela kertoo lauhasta alkutalvesta: ”Olosuhteet ovat olleet haastavat koko syksyn. Vaikka tunturiin on satanut mukavasti luonnon lunta, lumetukseen vaadittavaa viittä pakkasastetta ei ole näkynyt. Vihdoin pakastui, mutta vain hetkeksi, saimme vain vuorokauden aikaa lumettaa. Ennätyksellisesti saimme puolen kilometrin mittaisen rinteen 24 tunnissa valmiiksi.”

Sunnuntaina sateli uutta lunta. Tulevalta viikolta odotetaan kylmenevää ilmaa ja lumetuskelejä!

Iso-Syöte on avoinna itsenäisyyspäivän viikonvaihteessa:

lauantaina 5.12 klo 10.00-19.00

sunnuntaina 6.12 klo 10.00-17.00

12.12 alkaen olemme avoinna joka päivä.

Iso-Syöte 29.11.