Iso-Syötteen Lumimaa laajenee

Julkaistu:

Iso-Syötteen Lumimaa, lasten ja perheiden lempipaikka kasvaa huomattavasti kaudelle 2015-2016. Työt uusien rinteiden ja hissin viimeistelyssä ovat kovassa käynnissä ja avajaisia suunnitellaan joulukuulle.

Iso-Syötteellä on jo useamman vuoden ajan kehitetty perheiden suosiosta nauttivaa Lumimaata. Sysäys laajennukseen tuli kuitenkin viime kaudella suoraan asiakkailta. Menneellä kaudella Lumimaan alueella talviaktiviteeteista nautti ennätysmäärä ihmisiä ja yhä useampi heistä esitti toiveen hissikapasiteetin lisäämisestä. Alueelle nyt asennettava, upouusi ankkurihissi, kolminkertaistaakin alueen nousukapasiteetin. Uuden hissin lisäksi Lumimaasta löytyy sompahissi, sekä kaikille ilmaiset matto- ja naruhissit.

Hissin lisäksi kesällä on tehty ahkerasti metsä- ja maansiirtotöitä uuden rinteen pohjassa. Rinne on lähes tuplasti leveämpi kuin vanhat perherinteet ja niin ollen täydellinen paikka laskettelun ja lumilautailun harjoitteluun. Viime kaudella perheen pienimpien keskuudessa suursuosion saavuttanut Mustin ja Lystin Seikkailureitti löysi uuden paikan ja tulee olemaan pidempi ja entistäkin jännittävämpi paikka leikkiin, oppimiseen ja seikkailuun. 10. rinteessä sijainnut MiniStreet saa myös uuden paikan valaistusta rinteestä. MiniStreetissä voi turvallisesti tutustua freestylen maailmaan pienten hyppyrien, pressien ja reilien avulla. Se on, lasten lisäksi, täydellinen paikka harjoitteluun innokkaille äideille ja isille!

Tervetuloa nauttimaan hiihtokeskus Iso-Syötteen Lumimaan uusista rinteistä ja hissistä! 

Lue lisää Lapsiperheille-osiosta.