Freeking Ride 2015

Julkaistu:

Iso-Syöte FreeKing Ride, vapaalaskija Kimmo ”Skipe” Oivon suunnittelema, rajat ylittävä vapaalaskutapahtuma järjestettiin Iso-Syötteellä 7.2.2015. Ensimmäistä kertaa FreeKing Ride järjestettiin viime kaudella, 25.1.2014  Iso-Syötteen uudistuneessa FreerideParkissa.

Lumilautailijat, alppihiihtäjät ja telemark-laskijat viettivät yhteisen päivän Iso-Syötteen Freeride Parkissa. Mukana nähtiin uuden polven freestyle-laskijoita sekä kokeneita vapaalaskuveteraaneja.

Freeride Park tarjoaa kaikille oman tavan ilmaista itseään laskemalla. Luonnontilassa olevalle alueelle on lisätty ilma-akrobaateille ja parkissa viihtyville puusta rakennettuja hyppyreitä. Vauhdikkaat vapaalaskijat löytävät suorat linjat ja suuret käännökset.

Freeking Ridessa sarjoja on kaksi; naisten- ja miesten avoimet. Karsinnoissa kaikilla osallistujilla on yksi lasku. VarttiFinaaliin valitaan kahdeksan parasta laskijaa. Sekä Vartti- että SemiFinaali laskut lasketaan Dualina, kaksi laskijaa kerralla. Finaalissa kaksi Dual-laskua joista paremman pisteet jäävät voimaan. Ikäraja kilpailussa 18 vuotta.

Paikalla oli lisäksi testattavana uusia vapaalaskuvälineitä Savon Suksistudion toimesta. After Ski vietettiin uudistuneessa Romekievarissa. Kilpailun jälkeen porukka siirtyi saunaan ja yhteiseen illanviettoon Hotelli Iso-Syötteelle.

 Lisää Freeking Riden Facebookissa!

Lue juttu tapahtumasta Lumipallossa 

Tutustu viime kauden FreeKingin kuviin ja tunnelmiin:

– Relaa.com 

Skipen blogi