Hiihtokeskus Iso-Syöte laajentaa merkittävästi perherinteitään

Julkaistu:

Hiihtokeskus Iso-Syöte laajentaa perhealuettaan rakentamalla uuden rinteen. Uudesta rinteestä tulee lähes 500 metriä pitkä ja leveyttä sillä tulee olemaan lähes 90 metriä. Uuteen rinteeseen hankitaan moderni ankkurihissi, jolloin perhealueen hissikapasiteetti kolminkertaistuu nykyisestään. Rinteeseen tulee myös valaistus ja äänentoistojärjestelmä.

Jotta uusi rinnealue saadaan käyttöön mahdollisimman nopeasti heti laskettelukauden alussa, lumetusjärjestelmän kapasiteettia tullaan lisäämään merkittävästi.

”Uudella rinnealueella haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin hissi- ja rinnekapasiteetin lisäämiseksi ja rinnealueiden monipuolistamiseksi. Uskomme, että yleisestä taloudellisesta taantumasta huolimatta uuden investoinnin avulla pystymme lisäämään kävijämääräämme” toteaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Investointien kokonaisarvo on lähes 700.000 euroa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff, 0400 682112