Suomen suurin Slopestyle-­kilpailu IS Open huipentaa laskukauden!

Julkaistu:

Slopestyle oli olympialajina ensimmäistä kertaa mukana Sotshin olympialaisissa. Nyt tämä uusi olympialaji nähdään kansainvälisenä kilpailuna myös Suomessa.

IS Open, Suomen ensimmäinen 5 tähden Slopestyle kilpailu lasketaan parhaissa kevätkeleissä Iso-­Syötteellä 2.-5.4.2014. Kilpailu käydään open‐formaatilla ja maksimi osallistujamäärä on 100. Palkintorahaa on jaossa 50 000USD.

Laskijailmoittautuminen on käynnissä ja puolet avoimista paikoista on jo täytetty. Tällä hetkellä laskijoita on ilmoittautunut Suomesta, Sveitsistä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Norjasta ja Ruotsista. Laskijalistan perusteella voi todeta, että kilpailusta on tulossa erittäin kovatasoinen ja paikanpäällä nähdään myös olympialaisista tuttuja nimiä. ”Kilpailu on herättänyt paljon kiinnostusta laskijoiden keskuudessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. On hienoa että saamme Suomeen erittäin kovatasoisen slopestyle-­ kilpailun heti olympialaisten jälkeen.” Tapahtumajärjestäjä Mikko Kittelä kertoo.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja slopestyle‐kilpailun lisäksi luvassa on paljon erilaista viihdykettä niin perheen pienimmille, kuin vanhemmallekin katsojille.

IS Open on osa kansainvälistä World Snowboard Tour kilpailukiertuetta ja kilpailun järjestävät Kustom Promotion Oy yhdessä Iso-­Syötteen hiihtokeskuksen kanssa.

LISÄTIETOJA ANTAA:

KUSTOM PROMOTION OY
Toimitusjohtaja MIKKO KITTELÄ
mikko.kittela@kustompromotion.com
+358 44 518 3191

HIIHTOKESKUS ISO-­SYÖTE OY
Toimitusjohtaja JORMA TERENTJEFF
jorma.terentjeff@avanti.fi
+358 400 682112