Talvi löytyy Syötteeltä

Talvikaudella Syötteen tykkylumimaisemista voi nauttia monella tapaa: rinnekeskuksen hyvin hoidetuilla rinteillä, pyörän selässä, retkinuotiolla tai vaikka huskyvaljakon kyydissä.

Syötteen talvinen kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuksia moneen makuun. Talviretkeilyreittejä pitkin tykkylumen kuorruttamiin maisemiin voi tutustua fatbikella, lumikengillä tai jalkaisin.

Syötteen hyvin hoidettu latuverkosto on maastohiihtäjän unelmaa: hiihtoreittejä on tarjolla jopa 120 kilometrin verran. Todelliset seikkailijat suuntaavat Suomen lumisimpiin metsiin umpihankisuksilla.

Reittien varrella on taukopaikkoja tulisteluun ja yöpymiseen laavujen ja taukopaikkojen muodossa. Parhaat patikointi- ja pyöräilyvinkit saat Syötteen luontokeskuksesta, jonka alueelta valtaosa reiteistä lähtee.

Rinne-eläjille Syötteellä on tarjota kahden keskuksen, Iso-Syötteen ja Pikku-Syötteen, rinnevalikoima. Syötteen Eräpalveluiden huskytarhalla talvivieraita odottaa miltei 100 huskya.

Reittivinkit Syötteen talviretkille:

Syötteen kierros 19 km

Rengasreittinä kuljettavalle Syötteen kierrokselle voi lähteä joko pyörän selässä tai jalan. Matkalla saa kokea paljon: metsäpolkuja, avarien soiden yli kuljettavia pitkospuita, harjuja ja joen vartta seurailevia sorapolkuja. Syötteen kierroksen varrelle asettuvat Kellarilammen laavu ja Annintupa tarjoavat mukavat pysähdyspaikat.

Teerivaaran kierros 4,5 km

Rengasreitillä kuljetaan pitkospuita suon yli ja kiivetään välillä korkeuksiin ihailemaan metsämaisemaa. Teerivaaran pienemmällä laella sijaitseva uusi taukotupa on mukava pysähdyspaikka retkieväiden syöntiin. Reitin parasta antia lienee täydellinen luonnonrauha erämaakuusikoiden keskellä. Syötteen luontokeskukselta lähtevä reitti on kuljettavissa talvisin myös lumikengillä.

Varaa talven upein majoitus

Tulipalon jälkeen uudelleen rakennettu Tunturihotelli Iso-Syöte on avannut ovensa entistä upeampana. Boutique-hotellin huoneet ja sviitit tarjoavat tyyliä sekä hulppeita tunturimaisemia. Hotellin korkeatasoiset elämyssviitit ovat niittäneet myös kansainvälistä mainetta: Kotkanpesä-sviitti on valittu useana vuotena maailman romanttisimmaksi huoneeksi.

Pikku-Syötteen huipulla viihtyy koko perhe! Hotelli Pikku-Syötteellä on tilavia hotellihuoneita, joissa majoittuu vaikka koko perheen voimin. Superior-huoneissa lomamukavuutta tuomassa on oma sauna tai poreamme.

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa alueen laajimman valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Samasta osoitteesta löytyy myös kattava lajitelma loman huippuhetkiä aktiviteettien ja vinkkien muodossa.

Ajankohtaiset tarjoukset

Uusi Tunturihotelli Iso-Syöte avautuu 1.9.

Avajaistarjouksena kahden hengen Poro Standard -huone alkaen 95 €/vrk. Hintaan sisältyy majoitus, Ravintola Hilltopin aamiainen sekä sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään.

Syötteen keskusvaraamo - online-booking 24/7

Syötteen keskusvaraamo tarjoaa majoittujille alueen laajimman valikoiman mökkejä, lomahuoneistoja ja hotellihuoneita. Kerro mitä etsit, ehdotamme sopivaa majoitusta syyslomallesi.

Tule syyslomalle Kaarnikka-mökille Iso-Syötteen tunturin juurelle!

Varaa syyslomalle tilava ja tasokas Kaarnikka-mökki tarjoushinnalla, hinta alk. 409 €/2 arkivuorokautta.

Aurinkorinne 2: Viivy vähän pidempään samalla hinnalla!

Kaikkiin Aurinkorinne 2:n syksyn varauksiin 1 lisävrk veloituksetta! Esim. pidennetty viikonloppu to-su tai pe-ma 289 € (norm. 385 €).

Viikonlopuksi Pikku-Syötteelle

Katso All-inclusive – viikonlopputarjouksemme!

Tunturissa tapahtuu

Syötteen tapahtumakalenterista löydät tunturin tapahtumatärpit talvikaudelle. Alla muutama nosto loppuvuoden tapahtumista:

  • 5.-6.12.2020 Syötteen talvikauden avajaiset 
    Viikonloppu täynnä ohjelmaa ja aktiviteetteja koko tunturialueella.
  • 27.12.2020 Suomi Slalom 
    Suomi Slalom -pujottelukilpailuja järjestetään läpi talvikauden.
  • 29.12.2020 MiniStreet Iltasessarit
    Laskemista jätkänkynttilöillä varustetussa parkissa. Musiikki soi ja grillissä tirisee makkara.