MTB Rally Crank Up Downhill Cup & MTB Rally Gravity Cup

MTB Rallyn Crank Up Downhill Cup + Gravity Cup järjestetään Iso-Syöte Bike Parkissa 9.7.2023.

Crank Up Downhill Cup:n toinen osakilpailu järjestetään Iso-Syöte Bike Parkissa 9.7.2023. Bike Park on tapahtuman aikana auki myös muille kuskeille.

Crank Up Downhill Cup kilpailuissa on ajossa yksi rata, kisaformaatti mukailee virallista SM / MM tasollakin ajettavaa Downhill kilpailusarjaa, mutta on selkeästi harrastetason sarja niin radan vaikeusaseteen kuin osallistujasarjojenkin osalta.

Kisarata on selkeästi kauden “isoin” korkeuseroltaan ja pituudeltaan, suunnitelmien mukaisesti kisarata tulee lähtemään Iso-Syötteen huipulta päättyen hissin ala-aseman läheisyyteen, rata on ajallisesti 1.5 – 3 minuutin mittainen riippuen osallistujan jarrun käytöstä.

Rata sopii hyvin myös uusille harrastajille, haasteet kasvavat ajajan ajonopeuden lisääntyessä. Suunnitelma olisi hyödyntää osittain uutta TrailIt Oy 2022 kesällä rakentamaa Isoflow rataa, ratasuunnitelmista tarkempaa lisätietoa kesäkuussa 2023.

Sunnuntaina ajetaan myös Iso-Syötteellä Gravity Cup osakisa, joka soveltuu kaikille alamäkiajamisesta kiinnostuneille, joten tiedossa on mukavan vauhdikas viikonloppu vaikka koko perheelle.

Ilmottautuminen aukeaa noin kesäkuun alussa ja tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.mtbrally.com/

Tapahtuman järjestäjänä toimii MTB Rally

  • Iso-Syöte