Uutiset

Julkaistu 13.1.2020

Iso-Syötteen ilmaiset hiihtokoulut alkoivat viikonloppuna, vanhemmilta sateli kiitosta

Kuluvalla talvikaudella Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa kaikille Oulussa, Kempeleessä, Pudasjärvellä tai Taivalkoskella asuville 1. luokkalaisille laskettelupäivän. Eilen sunnuntaina 12.1. ensimmäinen ryhmä innokkaita laskettelijan- ja lumilautailijanalkuja pääsi tutustumaan lajien saloihin aurinkoisessa säässä. Päivä alkoi turvallisesti hiihtokoulusta, jonka jälkeen lapset saivat välineet ja hissilipun käyttöönsä loppupäivän ajaksi ilmaiseksi. Tavoitteena on tarjota hauska ja turvallinen laskettelukokemus kaikille seudun ekaluokkalaisille. Tempauksen takana ovat Iso-Syötteen yrittäjäsisarukset Mikko Terentjeff ja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi.

Lue lisää
Julkaistu 12.12.2019

Tammikuun majoitustarjous huipulla

Tule testaamaan Hotelli Iso-Syötteen remontoidut hotellihuoneet!  

Lue lisää
Julkaistu 3.12.2019

Uudistunut Iso-Syöte

Uusi hotelli eturinteiden alla, kuntosali, monitoimiareena, uusia ravintoloita, ennemmän parkkitilaa ja paljon muuta. Iso-Syöteellä on tarjolla paljon uutta kaudelle 2019–2020.

Lue lisää
Julkaistu 24.11.2019

Hiihtokeskus Iso-Syötteelle jo kolmas voitto World Ski Awardseissa

Hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin lauantaina Suomen parhaana hiihtokeskuksena vuotuisessa hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissä.

Lue lisää
Julkaistu 19.11.2019

Iso-Syöte tarjoaa ilmaista laskettelunopetusta kaikille 1.luokkalaisille

Alkaneella talvikaudella Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa kaikille Oulussa, Kempeleessä, Pudasjärvellä tai Taivalkoskella asuville 1. luokkalaisille laskettelupäivän.

Lue lisää