Uutiset

Julkaistu 31.8.2020

Vietä tunnelmallinen joulu tunturissa

Joulu on Iso-Syötteellä täynnä tunturin tunnelmaa ja hauskoja aktiviteetteja rinteessä ja sen ulkopuolella. Iso-Syötteen rinteet ovat avoinna läpi joulun, joten myös lumisesta tunturista ja laskettelun riemusta pääsee nauttimaan. Joulun kaamosaika on ihmeellistä aikaa tunturissa, kun lumiset maisemat ja kansallispuisto lepäävät pohjolan viileissä sävyissä. Joulun aikaan rinteissä on yleensä myös hiljaista verrattuna muihin sesonkeihin, joten voit nauttia laskettelun riemusta ilman ruuhkia.

Lue lisää
Julkaistu 31.8.2020

Pilates & jooga-viikonloppu tunturissa

Viikonloppu täynnä joogaa, pilatesta ja hyvinvointia  17.-18.10.2020 Oletko joogan, pilateksen ja kehonhuollon ystävä? Kiinnostavatko sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi, ottaen huomioon kehon sekä mielen? Jos vastasit kyllä, tämä viikonloppu on sinulle tehty! Tapahtuma järjestetään 17.-18.10.2020 Iso-Syötteen tunturimaisemissa. Yhteistyössä KIDE Hotel by Iso-Syöte, Beauty Center ja ohjaaja Ride Paularanta.

Lue lisää
Julkaistu 26.8.2020

Lähimatkailun trendi ulottui Iso-Syötteelle asti – kesä ylitti kaikki odotukset

Kuva Iso-Syöte Bike Parkista, @magnetphotography.

Lue lisää
Julkaistu 11.8.2020

KIDE Hotellin joulupaketti (3 yötä) ennakkohintaan

Unelmien joulu 3PV – Varaa valmis joulu Ehditkö nauttimaan joulusta riittävästi? Mitä jos antaisit meidän valmistaa ruoan, kerroshoitajien varmistaa että siivous on hoidettu ja joku muu lämmittäisi saunan puolestasi? Valitset vain monipuolisesta ohjelmasta ja tekemisestä ne mitkä sopivat omaan jouluusi parhaiten. Vaihtoehtoja on jouluhartaudesta adrenaliinin täyteiseen mäenlaskuun ja hevosrekiajeluun. Pakettiin kuuluu majoituksen lisäksi joulupäivällinen joulupukin vierailulla. Nauti valmiiksi järjestetystä ohjelmasta KIDE Hotellissa monipuolisten palveluiden äärellä.

Lue lisää
Julkaistu 4.8.2020

Uusi uljas Tunturihotelli Iso-Syöte on avattu – tule tutustumaan!

Uusi Tunturihotelli Iso-Syöte on uljas hotelli tunturin laella yhdellä Suomen lumisimmista alueista rauhallisen kansallispuiston kupeessa. Kauniit desing-huoneet, ylelliset sviitit ja autenttiset kelomökit antavat mahdollisuuden valita mieleisensä huonetyypin. Uudessa, upeassa kylpylässä kaikki aistit rauhoittuvat ja korkeatasoinen näköalaravintola Hilltop tarjoaa herkullisia makuelämyksiä.

Lue lisää