Uutiset

Julkaistu 18.6.2019

Marraskuussa aukeavan LumiAreenan harjannostajaisia vietettiin helteisessä säässä

Iso-Syötteelle valmistuvan, Pudasjärven kaupungin LumiAreenan harjannostajaisia vietettiin juhannusviikon alussa. Suomalaiseen rakennuskulttuuriin kuuluvassa perinteessä juhlittiin areenan upeiden kelohirsisten seinien päälleen saamaa kattoa. Marraskuussa valmistuvalla areena tarjoaa tilat liikunnalle, juhlille ja erilaisille tapahtumille.

Lue lisää
Julkaistu 20.5.2019

Iso-Syötteen potentiaali ja toimijoiden usko matkailuun houkuttelivat Juhani Ikosen tunturiin

Hiihtokeskus Iso-Syötteen ja Huoneistohotelli Kide Oy:n tuore myyntipäällikkö Juhani Ikonen on vankkumaton Syöte-fani.

Lue lisää
Julkaistu 16.4.2019

Lumilautailun SM-kilpailuissa ennennäkemättömiä suorituksia ja Rukajärvelle kultaa kaikissa lajeissa

Iso-Syötteellä kilpailtiin viikonloppuna lumilautailun suomenmestaruuksista Boarder crossissa, Slopestylessä ja Big Airissa. Kilpailut kestivät torstaista sunnuntaihin ja yhteensä yli sata lumilautailijaa mitteli suomenmestaruustitteleistä neljässä eri ikäsarjassa(Kids, Grom, Rookie ja Open). Kids-sarja(2008 ja myöhemmin syntyneet) nähtiin nyt lumilautailun suomenmestaruuskilpailuissa ensimmäistä kertaa, aiemmin kaikki nuorimmat ovat kilpailleet gromeissa.

Lue lisää
Julkaistu 10.4.2019

Huoneistohotelli Kide kohoaa Iso-Syötteelle pikavauhtia

Uuden huoneistohotellin perustukset ja katto olivat matalina vielä maaliskuun lopussa. Viikko sitten alkanut huoneiden kokoaminen on muuttanut rakennustyömaan maiseman nopeasti.

Lue lisää
Julkaistu 1.4.2019

Iso-Syötteellä taisteltiin Freestylehiihdon Suomen mestaruuksista

Kumparelaskun SM kilpailut palasivat Suomen eteläisimpään tunturiin viikonloppuna. Edellisen kerran kilpailut on pidetty Iso-Syötteellä 80-luvulla.

Lue lisää