Uutiset

Julkaistu 7.10.2021

Tervetuloa viettämään syyslomaa Pikku-Syötteelle- tutustu viikko-ohjelmaamme!

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte tarjoaa tänä syksynä monenlaista aktiviteettia syyslomailijoille. Aktiivisen viikko-ohjelmamme lisäksi tekemistä löytyy myös ulkona upeassa luonnossa. Syötteen luonto kannattaakin kokea upeiden patikointireittien lisäksi myös Fatbike-pyörän selästä. Syysloman viikko-ohjelma Syyslomalla meillä on tarjolla monenlaista ohjattua toimintaa kaiken ikäisille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jousiammunta, sisäseinäkiipeily, pakopeli tai joogatuokio?

Lue lisää
Julkaistu 16.3.2021

Ylläs ja Iso-Syöte yhdistävät voimansa pyöräilyssä

Viime vuosina valtavassa nosteessa olleen hissipyöräilyn harrastajille annetaan aihetta iloon, kun Suomen parhaimmistoon kuuluvat Ylläs Bike Park ja Iso-Syöte Bike Park yhdistävät voimansa yhteislipun muodossa. Kesälle 2021 myydään yhteistä kausikorttia, jolla asiakkaat saavat laskea kesäkaudella rajoittamattoman määrän päiviä sekä Iso-Syötteellä, että Ylläksellä.

Lue lisää
Julkaistu 27.1.2021

Ekaluokkalaisten maksuttomat laskettelupäivät ovat taas täällä

Suositut ekaluokkalaisten kampanjat ovat täällä taas! Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa Oulun, Haukiputaan, Oulunsalon, Iin, Yli-Iin, Ylikiimingin, Kiimingin, Limingan, Lumijoen, Pudasjärjen, Kempeleen ja Taivalkosken seudun juuri nyt ensimmäisellä luokalla oleville lapsille ilmaisen laskettelupäivän. Paikkoja on rajoitetusti per kokeilupäivä ja ne täyttyvät nopeasti. Voit ilmoittaa lapsesi vain yhdelle päivälle! Kokeilupäivät ovat sunnuntaisin 7.2. ja 14.2., 11.4. ja18.4.2021.

Lue lisää
Julkaistu 25.1.2021

Hiihtoloma ski-in KIDE Hotellissa

KIDE on aktiivisen elämäntavan yhdistävä hotelli Iso-Syötteen sydämessä, rinteiden juurella. Hotelli avattiin marraskuussa 2019 ja se on rakennettu alusta asti hyödyntäen Suomalaista puuta, laadukkaita yksityiskohtia, käytännöllisiä ratkaisuja ja modernia suunnittelua.

Lue lisää
Julkaistu 14.12.2020

Hiihtoloma 2021 Iso-Syötteellä

Kaikki tarvittava hiihtolomaa varten Iso-Syöte ja KIDE Hotelli ovat valmistelleet hiihtolomapaketin sinulle, josta löytyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Paketin lisäksi sinua odottaa luminen tunturimaisema ja rinteet. Ski-in KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen sydämessä, premium paikalla palveluista. Iso-Syötteen rinteet sijaitsevat kiven heiton päässä hotellilta. KIDE huoneissa on oma hyvin varusteltu keittiö, hyvin säilytys- ja kuivaustilaa, sekä parveke tunturinäköalalla. Hotellissa on mahdollisuus itsenäiseen sisäänkirjautumiseen. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lue lisää