Uutiset

Julkaistu 27.1.2021

Ekaluokkalaisten maksuttomat laskettelupäivät ovat taas täällä

Suositut ekaluokkalaisten kampanjat ovat täällä taas! Hiihtokeskus Iso-Syöte tarjoaa Oulun, Haukiputaan, Oulunsalon, Iin, Yli-Iin, Ylikiimingin, Kiimingin, Limingan, Lumijoen, Pudasjärjen, Kempeleen ja Taivalkosken seudun juuri nyt ensimmäisellä luokalla oleville lapsille ilmaisen laskettelupäivän. Paikkoja on rajoitetusti per kokeilupäivä ja ne täyttyvät nopeasti. Voit ilmoittaa lapsesi vain yhdelle päivälle! Kokeilupäivät ovat sunnuntaisin 7.2. ja 14.2., 11.4. ja18.4.2021.

Lue lisää
Julkaistu 25.1.2021

Hiihtoloma ski-in KIDE Hotellissa

KIDE on aktiivisen elämäntavan yhdistävä hotelli Iso-Syötteen sydämessä, rinteiden juurella. Hotelli avattiin marraskuussa 2019 ja se on rakennettu alusta asti hyödyntäen Suomalaista puuta, laadukkaita yksityiskohtia, käytännöllisiä ratkaisuja ja modernia suunnittelua.

Lue lisää
Julkaistu 14.12.2020

Hiihtoloma 2021 Iso-Syötteellä

Kaikki tarvittava hiihtolomaa varten Iso-Syöte ja KIDE Hotelli ovat valmistelleet hiihtolomapaketin sinulle, josta löytyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Paketin lisäksi sinua odottaa luminen tunturimaisema ja rinteet. Ski-in KIDE Hotelli sijaitsee Iso-Syötteen sydämessä, premium paikalla palveluista. Iso-Syötteen rinteet sijaitsevat kiven heiton päässä hotellilta. KIDE huoneissa on oma hyvin varusteltu keittiö, hyvin säilytys- ja kuivaustilaa, sekä parveke tunturinäköalalla. Hotellissa on mahdollisuus itsenäiseen sisäänkirjautumiseen. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lue lisää
Julkaistu 9.12.2020

Takaisin lajin pariin -viikonloppu

Kyllästytääkö korona? Onko harrastukset ja matkustelu jääneet? Ota vanha rakas lasketteluharrastus haltuun tämän viikonlopun aikana. Lupaamme takuuvarmasti hauskoja hetkiä lumisessa Iso-Syötteen tunturissa pe-su 5.-7.2.2021.

Lue lisää
Julkaistu 4.12.2020

Hiihtokeskus Iso-Syöte Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto 2020

Maakunnallinen Yrittäjäpalkinnonsaaja valikoitui tänä poikkeuksellisena vuotena Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksen tekemän alkukarsinnan jälkeen yhdeksän loppukilpailussa mukana olleen yrittäjän joukosta avoimen äänestyksen perusteella.

Lue lisää