Uutiset

Julkaistu 20.9.2018

Lumilautailun SM-kisat Iso-Syötteellä

Lumilautailun suomenmestaruudet ovat jaossa Iso-Syötteellä 11.–14.4.2019. Edellisen kerran 2000-luvun alkupuolella Iso-Syötteellä käydyt SM-kilpailut palaavat keväällä Suomen eteläisimmälle tunturille lajeina slopestyle, big air, crossi ja reilit. Olympialajinakin tunnettu big air on ollut SM kisoissa aiemmin mukana vain vuonna 2016.

Lue lisää
Julkaistu 14.6.2018

Ennakkovaraajan etu!

Kesän keskeltä talvisia terveisiä! Varaa talvilomasi jo nyt!

Lue lisää
Julkaistu 11.2.2018

Rinteet tarjoavat yhteistä aikaa koko perheelle

Tyrnäväläisten Jaana Rajanderin, Sami Virtasen sekä lasten Hertan, 8,  ja Vienon, 4, talviviikonloppujen ohjelma on hyvissä ajoin selvillä: Varusteet kyytiin, muksut mukaan ja kohti Iso-Syötteen juurella odottavaa asuntovaunua. Jaana sanoo, että kahden tunnin ajomatka on juuri sopiva, jotta työasioiden ja arki jäävät taustapeiliin. Edessä on perheen yhteiselle tekemiselle ja ulkoilulle omistettua aikaa.

Lue lisää
Julkaistu 28.1.2018

Junnusnoukkaajasta SM-tason laskijaksi Iso-Syötteen parkeissa

Lumilautailija Roni Aalto on kehittynyt junnusnoukkaajasta SM-tason laskijaksi Iso-Syötteen parkeissa ja valmennuksessa.

Lue lisää
Julkaistu 20.1.2018

Uuvana-mökki + hissiliput Iso-Syötteelle!

Varaa Iso-Syötteen tunturin juurelta Uuvana-mökki ennen hiihtolomia - Syötteen keskusvaraamo tarjoaa hissiliput Iso-Syötteelle kaupan päälle!

Lue lisää