Suomen eteläisin tunturialue

Säästä aikaa lomailuun

Syötteelle on helppo ja nopea tulla. Tule lentäen, junalla, omalla autolla tai bussilla. Kuljetus- ja jatkoyhteydet pelaavat ja aikaa säästyy varsinaiseen lomailuun!

Lentäen

Syötteelle on pääkaupunkiseudulta matkaa vain muutama tunti. Hyvät lentoyhteydet Helsingin ja Oulun välillä takaavat sen, että olet tunturimaisemissa nopeammin kuin osaat kuvitellakkaan. Tunnin lento Ouluun ja 1,5 – 2 tunnin siirtyminen Oulun lentoasemalta Syötteelle.

Syötteellä pääsee mukavasti myös Rovaniemen ja Kuusamon lentoasemien kautta. Matka-aika Rovaniemen lentoasemalta Syötteelle on n. 2 tuntia ja Kuusamon lentoasemalta n.1,5 tuntia.

Junalla

Tule helposti ja vaivattomasti junalla Ouluun, josta voit jatkaa matkaa vuokra-autolla, tilausajobussilla (ryhmät) tai taksilla Syötteelle. Syötteen Taksi palvelee 24H puhelinnumerossa 08-106 446 (puhelun hinta 0,82 €/min + ppm).

Omalla autolla

Omalla autolla saapuminen Suomen eteläsimmälle tunturi alueelle käy kätevästi etelästä tultaessa suunistamalla ensin Ouluun. Oulusta Syötteelle on matkaa vain n. 145 km. Jatkat matkaa valtatie 20 Pudasjärvelle ja oletkin jo melkein perillä. Pudasjärveltä jatkat Kuusamon suuntaan ja hyvät opasteet ohjaavat sinut joustavasti perille.

Autonvuokraus

Säästä aikaa ja vaivaa. Lennä tai tule junalla Ouluun ja vuokraa auto sieltä, ja olet parissa tunnissa kauniissa tunturimaisemissa Syötteellä.

Linja-autolla

Syötteelle pääsee kätevästi myös linja-autolla.

Skibussi Oulusta Iso-Syötteelle ja Pikku-Syötteelle

Joulukuusta lähtien lauantaisin Syötteelle meneviä palvelee Skibussi. Skibussi lähtee joka lauantai Oulun linja-autoasemalta klo 8.00. Kyytiin voi nousta myös muutamilta välipysäkeiltä. Skibussi liikennettä harjoittaa Oulun Taksipalvelut Oy.

Bussilla Oulusta Syötteelle

Oulusta ja Pudasjärveltä pääsee myös Nevakiven reittibussilla maanantaista perjantaihin Syötteelle.

Aluebussi

Aluebussi liikennöi Syötteen alueella kauden aikana. Katso aikataulut alla olevasta linkistä!

ALUEBUSSI 2018-2019

Taksipalvelut

Syötteen Taksi palvelee 24H puhelinnumerossa 08-106 446
(puhelun hinta 0,82 €/min + ppm)

Samasta numerosta voit tilata myös lentokenttäkuljetukset.